Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek nem szeretnék gyereket a páromtól mert számos örökletes betegsége van?
A barátom gyerekkora korházban telt. Rengeteg kisebb -nagyobb testi betegsége van és fogyatékossága is pl asztma, nagyon rossz szem és testi elváltozás. Ezen "betegségek" az életvitelére is kihatnak. Másrészt a családjában a cukorbetegség is elég gyakori. Nagyon szeretőm őt mint ember. Viszont gyermeket nem szeretnék tőle, mert bennem van a félsz h mi van akkor ha a gyerekünknek nála sokkal hatványozottabb problémái lesznek egészség terén. Persze tény h nem feltétlen a gének miatt válhat beteggé a gyerek, hiszen a születés körülményei is kihathatnak rá pl oxigénhiány stb.
Bár tény h el tudja látni magát, de számos dolgot nem tehet meg és rendszeres orvosi vizsgálatokra jár.
Félek, hogy gyermekünk talán sosem lenne képes önálló életre, hisz bármi probléma lehet. Akér két egészséges embernek is lehet tartósbeteg gyermeke, hát nálunk nagyobb a kockázat.
Ismerősi körben van beteg gyermekes család, hát én nem szeretném anyaként megérni ezt.
Páromat betegségei miatt számos lány már elhagyta,szóval vannnak komoly dolgai.
Mit tehetnék? Hogy közöljem vele? Örökbefogadást szintén rizikósnak tartom hasonló indokok miatt
"egy általatok közösen kiválasztott pasitól legyen gyereked."
Én megraklak, ezen ne múljon, de biztos, hogy az urad egy tenyészbika zabikölykét akarná felnevelni?
Nekem a kérdés olvasása közben végig az járt a fejemben, h hatalmas respect Neked, Kérdező, így ismeretlenül is. Különböző betegségekben szenvedő, ápolásra szoruló a párod, és nem hagytad el.
Am meg örökbefogadás szerintem is, ha Nektek ez az opció megfelel. Minden jót!
Szakíts vele.
Idióta felszínes csajszykaa vagy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!