Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anotalk-on beszélgetés, flörtölgetés, majd csak úgy kilépés a semmi miatt, miért? Miért csináltok ilyet?
Egyértelmű, hogy csak hülyítik sokan a másikat és egy poénnak fogják fel, mert lényegében az is. Többnyire.
De mi van akkor, ha vagyok annyira ostoba, hogy még meg is ismerném személyesen a másikat, de végül kilép? :D
Semmi konkrét információ, csak húzzátok egymás agyát, és csak ennyi. Itt marad a belső feszültség, ő meg eltűnik...
Miért?
58%-os Ágnyeszka!
Elvileg te is felnőttkorú vagy, remek nevelési módszerekkel és kitűnő megnyilvánulással. Attól még, hogy egy 12 éves gyerekkel egyszer kipróbáltatok egy anonim oldalt, ahol valóban ki lehet fogni perverz és unatkozó beteg alakokat, az nem jelenti az, hogy mindenki olyan ott. Itt sem ír mindenki normás hozzászólásokat mindig. :)
23 éves srác volt az illető, és elütöttük együtt az időt. :D
Ennyi történt, ettől még teljesen komoly a kérdés. Amire igazából csak ő tudna konkrét választ adni.
Általánosságban kérdezem, hogy ilyenkor (egy normális beszélgetés után/közben) mi viszi rá az embert arra, hogy csak úgy egy adott téma közben távozzon? :)
Nem az anotalkon vagy bármelyik felületen múlik, hogy komolyan lehet-e venni, hanem a felhasználóin, azaz az embereken. Az emberek többsége pedig olyan, hogy ha lehetőséget lát arra, hogy következmények nélkül csinálhasson valamit, akkor valami rossz, gonosz dolgot fog csinálni. Aki pedig arra hivatkozva csinálja ezt, hogy a többiek is ezt csinálják, az egy szép körbeérveléssel lövi lábon magát azzal, hogy valójában ő sem jobb semmivel, és ugyanúgy képtelen felelősséget vállalni, mint a többi. Ez csak egy beszélgetés volt, de vannak olyanok, akik több hónapos vagy éves kapcsolatból is képesek csak így eltűnni, "ghostingolni" angolosan szólva.. Aki ilyenre hajlandó az egy undorító, mocskos féreg alapvetően, aki bukott emberségből, mindegy a nagyságrend.
Aztán az is lehet, kérdező, hogy a partnered véletlenül tűnt el (félrekattintás, hálózati hiba), sőt, régebben jártam én is az anotalkon, és néha a rendszer hibája miatt szakadt meg egy-egy beszélgetés.
"Az emberek többsége pedig olyan, hogy ha lehetőséget lát arra, hogy következmények nélkül csinálhasson valamit, akkor valami rossz, gonosz dolgot fog csinálni."
Szerintem ez egyszerűen nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!