Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak szórakozott velem?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete megismerkedtem egy fiúval facebookos társkereső csoportból. Már kezdettől fogva nyomult és azt mondta,hogy neki én kellek. Pedig én többször is leráztam főként a távolság miatt ugyanis 430 km választ el minket egymástól. Azt mondta,hogy őt a távolság nem zavarja megoldjuk majd sőt ha kell még ide is költözne hozzám. Képeken tetszett a fiú és megkértem,hogy had lássam kamerán is. Kameráztunk is na viszont akkor meg már nem jött be annyira. A kép is sötét volt meg a haja is le volt nyalva szóval nem állt neki jól. Utána meg is mondtam neki,hogy ne haragudjon de nem jön be mint pasi meg amúgy is nagyon messze lakik keressen mást. De ő utána se hagyott békén írogatott nekem és azt mondta ad időt,hogy átgondoljam. Egy esélyt adjak neki megkért. Utána megbeszéltük,hogy még majd kamerázunk másnap is és ő megcsináltatta a haját,hogy nekem tetszen. Mindent megtett csak,hogy jó benyomást keltsen. Megtörtént a második kamerázásunk is na akkor viszont más sokkal másabb volt a srác tetszett nagyon is kifejezetten helyes fiúnak tartottam. És adtam neki egy esélyt. Utána többször is kameráztunk és egyre jobban összemelegedtünk. De viszont időközben megtudtam róla,hogy már több mint 1 éve nem volt nővel és a beszélgetéseink alapján rájöttem,hogy neki túlzott szexhiánya van. Mindig szóba hozta,hogy milyen jó lenne már mellettem lenni ölelni csókolni velem lenni. Meg,hogy ő szeret engem pedig még nem is ismer személyesen. Én mondtam neki,hogy ne mindig erről a témáról beszélgessünk mert azt hiszem,hogy te csak a szexre mész. Mindig erről akart csak beszélni. De ő biztosított róla,hogy komolyan gondolja velem és ha netán meg is fog történni a dolog kettőnk közt ő akkor sem hagy el. Tudjátok a szokásos szöveg amivel a pasiknak jönnek mindig. Egyszerűen nem tudok benne bízni és ezért haragudott meg rám. Tegnap este óta nem is beszélt velem nem is írt most nem tudom mi tévő legyek. Este meg is mondta,hogy nagyon rosszul esett neki amiket írtam hagyjam most békén nem akar velem beszélni. De bezzeg azt elvárta tőlem,hogy küldjek olyan képet magamról amit még nem látott senki mert,hogy ő szeret engem nézni. Én most nem tudom,hogy mit higgyek róla. Szerintetek csak szórakozott velem? És tényleg csak szexet akart? De 430 km-t biztos nem fog azért utazni,hogy szexeljen velem. Egyszerűen megsértődött rám :( és nem akar velem beszélni. Szerintem ha valakit igazán szeretek akkor arra nem tudok haragudni sokáig. Meg,hogy is szerethetne amikor még nem is ismer személyesen. Pedig ő már szerelmet vallott nekem és azt is mondta,hogy mi már egymáséi vagyunk ne beszélgessek mással csak vele és képeket is csak neki küldjek.2018. jan. 27. 15:08
21/23 anonim válasza:
#20: Mibe éled bele magad? Mégha normális srác lett volna, de ez egy gyökér. Ezen kívül tuti van valami pszichés problémája, ha 1 hét után olyanokat ír, hogy szerelmet vall, meg csak te kellessz neki, nem beszélve a birtoklási vágyról.
Csúnyán meg fogod szívni,ha ilyenekhez vonzódsz.
22/23 anonim válasza:
Biztos jó ideje nem volt csaja,vagy párkapcsolata,s az első jöttment csaj aki szóbaáll vele egyből "szerelmes" lesz.
Vagy tudja,hogy mit kell egy nőnek mondani,s azt halld amit szeretnél.
Egy hét után nem tudnám egy szavat se elhinni.Te se tedd,s légy nagyon óvatos vele.
23/23 A kérdező kommentje:
Már nem is tudnék neki hinni mert ma nem is írt egyszer sem és ez nagyon fura nekem. Ennyire nem haragudhatott meg rám szerintem.
2018. jan. 27. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!