Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak szórakozott velem?
Attól,hogy mindketten szeretethiányosok vagytok nem jelenti azt,hogy össze is illetek.
Ahhoz azért jobban kellene ismerni a másikat,s mint mondtad nem csak a szexről beszélgetni.
Amúgy meg valahol olvastam,hogy a pasik kèpesek sokat utazni,s sokmindent megtenni egy éjszakáért.
Nem hinném,hogy utána kellen futnod,ne irkálj neki,majd Ő keress ha akar.Mondjuk ez is gyerekes,hogy besérült ez miatt.Szinte idegenek vagytok egymásnak,miért is biznál benne?
"6-os én biztos nem zavartam volna őt haza mivel kamerán már láttam és a személyesen is olyan lett volna."
Hehe, nálam se úgy viselkedett előtte a lány, hogy azt higgyem, ez lesz a vége.
Amúgy várd meg, hátha rájön, hogy nem kellene haragudnia rád... ha nem fog, akkor ő cseszte el.
TÉged nem leehet komolyan venni, szörnyen gyerekes vagy.
1 hete ismeritek egymást, de máris azon bánkódsz,hogy mi van vele, miért nem ír. Miközben a srác egy bunkó paraszt.
Mi az,h szeret meg téged akar? 1 kibaxott hete beszéltek INTERNETEN, mi alapján akar, meg szeret? Tisztán látszik,hohy szórakozik veled, meg szexre hajt, de te adod is alá a lovat. Úgy viselkedsz, hogy nem is adsz neki más lehetőséget.
Sértődik, elvár(!) olyan képeket, amiket csak ő láthat, meg dacol, mint egy igazi óvodás. Ez a nagybetűs férfi neked? Neked szörnyű ízlésed van, ebben a tekintetben össze illetek.
Nem veszed észre azt sem,hogy ki akar sajátítani? 1 hét online beszélgetés után olynokat ír, hogy ne beszélj mással és képet is csak neki küldj. Ki a faxom ő ,hogy ilyet mond? Egy idegen ,egy senki, azt se tudod, ki ő, de engedelmeskedsz.
Ha szexre is ment pont azért fog jelentkezni.Hisz nem fogja ezt annyiba hagyni.
Ahhoz képest,hogy egy hete beszéltek eléggé sokat képzelsz már bele,vagyis agyalsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!