Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várassam fél évig?

Figyelt kérdés

A volt pasimmal majdnem két évet voltunk együtt, de ő folyton azon panaszkodott, hogy nem elég a testiség a számára. Erőltette a szexet, de én nem is élveztem, mert soha nem vitt bele semmi újat. Elvárta, hogy egy hétvégén kétszer legyünk együtt. Én elélvezni sem tudtam, max egyszer (de a végén már meg kellett játszanom, mert azon is megsértődött, ha nem mentem el).

Lényeg a lényeg, hogy szeretném elkerülni, hogy egy pasi ilyen legyen. Jelenleg randizgatok egy sráccal, aki nagyon bejön és vonzódom hozzá, kedvelem. Már akár el is jöhetne az ideje az első szexnek, de félek, hogy ugyanaz lesz, mint az előzővel. Hogy lehet az ilyet kiküszöbölni? Halasszam el a dolgot pár hónappal?

2018. jan. 26. 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert mitől lesz a szexuális étvágyad és kultúrád más fél év múlva, mint most?
2018. jan. 27. 08:44
 12/19 A kérdező kommentje:
Ennek semmi köze a szexuális étvágyhoz. Csak nem akarom egyből odaadni magam, nehogy megint úgy járjak.
2018. jan. 27. 08:49
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Hogy jártál?

Megjászottad az orgazmust, alig akartál szexelni. Biztos klassz csaj lehetsz az ágyban. Ezen nem segít fél év váratás. Mondjuk még mindig csak te látod az összefüggést a jó szex és a megvonás közt.

2018. jan. 27. 09:03
 14/19 A kérdező kommentje:
úgy jártam, hogy a pasi kihasznált. Értelmezz, mielőtt ítélsz...
2018. jan. 27. 09:11
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

És te ezt úgy akarod elkerülni, hogy nem szexelsz a következővel. Inkább választani kellene egy értelmes, kulturált embert, és azt nem kéne váratni hónapokig.

Az itt a baj, hogy te nem értelmezel dolgokat.

2018. jan. 27. 09:14
 16/19 anonim ***** válasza:
A várakozás nem old meg semmit, ne rendeld alá magad, és ha ugyanúgy nem jó, mint az előzővel (ez meg korántsem biztos) akkor mondd el neki. Volt már orgazmusod, tehát nem reménytelen a helyzet. a korábbi élményeidből ne gondold, hogy mindenki türelmetlen, meg önző pasi.
2018. jan. 27. 11:13
 17/19 anonim ***** válasza:

"kihasznált" Fetrengek a röhögéstől... :-))) Valószínűbb, hogy szegény elmenekült előled. Csak te így adod elő, hogy sajnáljanak, és együtt érezzenek veled. De mire mész vele? Ezt a nők szokták csinálni a férfiakkal.

"Lovat zabbal, asszonyt f..al, megijeszteni nem lehet."

2018. jan. 27. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Neked fogalmad sincs milyen az, ha valaki TÉNYLEG kihasznál.
2018. jan. 27. 13:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, itt te nem tudod felfogni, hogy várathatod, aztán utána is kidobhat, erről ennyit.
2018. jan. 27. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!