Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Lanyok! LANY ES FIU...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Lanyok! LANY ES FIU KOZOTT VAN BARATSAG?

Figyelt kérdés
Velemenyeket kerek!!! Nekem van egy fiu baratom..es amikor elkezdek neki meselni hogy volt egy fiu baratom akivel...mit tudom en elmentunk focizni bla bla bla o egybol azt mondja hogy IDEZEM "FIU ES LANY KOZOTT NINCS BARATSAG..VAGY TE VAGY A FIUBA SZERELMES VAGY A SRAC SZERELMES BELED? Akkor o miert a baratom???? Mindig ezt mondom neki hogy te is a baratom vagy es fiu!!!! Nah akkor mi van??? Ennyi fiu es lany kozott van baratsag..o olyankor elmosolyogja magat es nem szol lesuti a szemet...Velemeny??? Valami megfordult a fejemben...:(:(
2010. jún. 6. 01:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én könnyen tudok egy ellenkező neműt szexuális vonzalom nélkül becsülni.
2010. jún. 6. 14:21
 22/28 A kérdező kommentje:
9:55 6 honapja
2010. jún. 6. 18:02
 23/28 anonim ***** válasza:

05:55

#1 én gondolkodom. pont.

#2 igen, a szerelem legelső alappillére a vonzalom, de nem minden vonzalomból alakul ki majd szerelem. vagyis minden szerelem vonzalommal indul, de nem minden vonzalmat követ szerelem.

2010. jún. 6. 19:12
 24/28 anonim ***** válasza:
hogy érted azt hogy 6 hónapja? 7 hónapot írtam. nem világos...
2010. jún. 6. 19:22
 25/28 A kérdező kommentje:
hat kerdezted hogy miota tart ez a baratsag.....6 honapja es a srac 16 en meg 15...
2010. jún. 6. 20:24
 26/28 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, félreértettelek. Ha nem haragszol, a véleményem az, hogy hat hónap alatt nem igazán lehet azt mondani valakire, hogy a barátod, és ha ilyen dolgok merültek fel, akkor szerintem nem is csak a barátod akar lenni. Gondold át a dolgot vele kapcsolatban, és tisztázd is, mik a céljai. Ha szerelmes beléd, akkor nagyon rossz lesz neki, ha így folytatódik tovább.

Habár, ha tényleg a barátodnak mondhatod ennyi idő elteltével is, akkor szerencsés vagy, és el ne ereszd.

Sok sikert hozzá!

2010. jún. 7. 00:08
 27/28 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!!!! Nem eresztem eszmeletlen jo fej...csak kezelni kell ;)
2010. jún. 7. 01:15
 28/28 anonim ***** válasza:

ez lehet nem a legszimpatikusabb hozzászólás részemről, de szerintem fiú-lány között csak azon esetben létezhet barátság (mindenféle hátsószándék nélkül), ha egyikük sem egy szépségideál.

nekem van egy jó fiúbarátom már másfél éve és habár nekem van pasim 2 és fél éve, tudjuk hogy bejövünk egymásnak, ez már nem egyszer szóba került. tudjuk hol a határ, ezért nem csinálunk hülyeséget, viszont a lelki dolgainkról nagyon őszintén el tudunk beszélgetni. szóval én a miénket sem tartom egy igazi fiú-lány barátságnak, mert szerintem kevés kellene hozzá, hogy összejöjjünk, hátsó szándék sajnos van rendesen.

2011. márc. 21. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!