Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, érettebb nők, lefeküdn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, érettebb nők, lefeküdnétek fiatalabb annyira nem tapasztalt srácokkal? :D

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 23:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

8:30-nak:

Már megbocsáss, de szerintem nem lehetsz valami "érett" ha a koruk alapján ítéled meg az embereket. Az én barátnőm majdnem 2 évvel idősebb nálam. Én vagyok 18, ő pedig 20. Amikor összejöttünk akkor voltam 17 ő pedig 19. Szerintem ilyen korban sokat számít 1 év is, főleg ha a lány az idősebb. Mégis tök jól elvagyunk, ugyh. ennyit erről. A tapasztalat és az érettség nem évek kérdése, hanem hogy egy adott helyzetből mennyi tanulságot és számodra hasznos információt vonsz le. Nézd csak meg, van aki már 16 évesen elkezd dolgozni, mert nincs más választása(családi háttér, anyagiak stb.), van aki meg 30 évesen is a munkahelyén teszem azt vizipisztollyal szivatja a kollégáit. Véleményem szerint a komolyság a fentebb felsoroltak alapján tehát a személyiségből fakad, valamint abból, hogy az illető lelkiekben miken ment keresztül. Az én barátnőmtől is azt kérdezik folyton, hogy hogyan bírja velem, mert társaságban nagyon hülye tudok lenni. Otthon viszont teljesen máshogy viszonyulunk egymáshoz.

2010. jún. 11. 00:41
 22/25 anonim ***** válasza:
51%

nézd: utolsó válaszolóó!

Nekem ez a tapasztalatom, hogy a nálam fiatalabb srácok éretlenek hozzám!! Még a velem egyidőseket se mondanám elég érettnek. És itt most általánosítottam... persze, hogy lehet kivétel, és biztos van aki érettebb a koránál, elismerem. De nálam két dolog áthághatatlan: ne legyen fiatalabb nálam, se alacsonyabb!

Emberek vagyunk, mindenki más és más... én ilyen vagyok. Fogadd el.

üdv

21/L

2010. jún. 18. 19:23
 23/25 anonim ***** válasza:

Bocsi csak úgy éreztem, hogy a válaszodban egy kicsit lekezelően alkotsz véleményt a nálad fiatalabb srácokról amit magamra vettem. Szerintem hasonló helyzetben te is így reagálnád le a dolgokat. Nincs harag ugye?

18/F

2010. jún. 19. 23:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Nincs harag, dehogy... :)

21/L

2010. jún. 20. 21:39
 25/25 mertigen válasza:
Szerintem a 40 50 vagy 60 éves nők szivesen vannak együtt tőlük 10 akár 20 évvel fiatalabb pasikkal !
2011. okt. 31. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!