Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, érettebb nők, lefeküdnétek fiatalabb annyira nem tapasztalt srácokkal? :D
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 23:54
11/25 anonim válasza:
Lehet, hogy Babi néni és a puncikobold mellé új legenda születik itt a gyik-en :D Éljenek a ghot csajok!!!
12/25 anonim válasza:
Nem inkább vennék neki egy leghót, jáccon azzal.
13/25 anonim válasza:
Csak ha előtte szívnék egy kis anyaghot.
16/25 anonim válasza:
Szia!
Én egy idősebb pasival élek évek óta. Ő volt az első és egyetlen eddig. Most szakítottunk. Rettenesen vágyom egy fiatal 20-as pasira, aki végre megmutatná milyen a több akciós,reggelig tartó szex.
21/L
17/25 anonim válasza:
Mi a f@szomért kell általánosítani??? Én több mint 1 éve vok 1-ütt a barátnőmmel. Ő 20 én meg 18. Ő nekem a második olyan ember akivel szexuális kapcsolatot ápolok, és az előtte lévő szűz volt. A leghosszabb kapcsolata 3 év volt és eddig csak idősebb srácokkal volt, mégis tudtam neki olyat mutatni, hogy elállt a szava és a végén elsírta magát(és nem azért, mert rossz volt)
18/25 anonim válasza:
Én lefeküdnék simán. 24 vagyok, a pasim 20. És nagyon jó vele
19/25 anonim válasza:
Nem járnék, és nem is feküdnék le nálam fiatalabb sráccal!
Idősebb, érettebb pasik jönnek be.
21/ N
20/25 anonim válasza:
Férfi válaszol !
A képlet úgy szól:
30as Férfiak már "lelassulnak" eléggé, hogy kellőképpen türelmesek és kitartóak legyenek egy 20as lánnyal ;p
A 30as Nők pedig már kellőképpen "felgyorsultak" ahhoz, hogy örömüket leljék egy 20as hapsival ;p
Szerintem ezt azért érdemes mérlegre tenni hölgyeim ;p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!