Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ebben semmi elítélendő, csak én vagyok irigy?
Egy lány ismerősömről nyílt titok, hogy nagy szerepet játszott a házasságában a pénz, a vízum (külföldre), és hasonlók. 4 hónapja jártak, amikor azt mondta a barátjának, hogy terhes (ekkor voltak 21 és 27 évesek), ezért még azon a hétvégén megvolt az eljegyzés. Már akkor is a barátjára hagyta a háztartást, mert hogy terhes és kímélnie kell magát.
1 hónapra rá kiderült, hogy nem terhes (később az is, hogy ezt végig tudta, de ezzel nem foglalkozott már senki), de megtartották a több millió Ft-s esküvőt azért.
Azóta a lány otthon van, és élvezi a jólétet. Mivel nagyon szép, rengeteg rajongója van neten is a világ minden pontjáról meg azért élőben is. Egyszer már majdnem elvált, mert máshoz akart hozzámenni a 4 év alatt. De azóta minden rendben náluk.
Viszont kijelentette, nem akar se gyereket, se dolgozni, nem érdekli, hogy a férje évek óta gyereket szeretne, ő élni szeretne, pont.
Amikor neki már mindene megvolt, mi szó szerint nyomorogtunk, és mindig volt erre egy-két megjegyzése sajnos, azért is kezdtem nem kedvelni, eleinte én is le voltam sokkolva, milyen szép, milyen kedves, milyen aranyos, hajlandó megtartani a babát 21 évesen és otthagyni az egyetemet (kiderült, nem azért hagyta ott, mert azt hitte, terhes, hanem mert kitették).
Szóval, most már nem tudom csodálni.
De a barátaim, ismerőseim szerint (akik ismerik), mindenki úgy biztosítja be az életét, ahogy szeretné, nekem aztán semmi jogom ítélkezni, nem csinált semmi rosszat, soha nem ártott senkinek.
Mindenkinek joga van ítélkezni. Igazságot szolgáltatni nincs mindenkinek joga.
31/f
"De azóta minden rendben náluk."
Ez a lényeg.
Másnak semmi köze ahhoz, hogy nekik hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!