Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy jófej, de pattanásos arcú fiuval?
Én is nagyon az voltam korábban, nagy gyulladások voltak és sok.
Azóta sokmindent megpróbáltam, bőrgyógyász felírt krémet, kozmetikus nem igen segített akkor.
Ha nem olyan durva az arcod, értsd 1-2 nagyobb gyulladás van egyszerre max.
Akkor viszont nyugodtan indulj kozmetikushoz.
És legyen önbizalmad!!
A lányok nem csak a börödet nézik, hanem nagyon sok más dolgot.
Szal énis egy kevés önbizalommal rendelkezö srác voltam, max barát, de mostanra kifejlödtem.
Sok önbizalom, vidám kedv. Ez a legfontossabb a lányoknak. Az már a jó, ha nem tudod a mosolyt sem letörölni az arcodról. :)
Emellé alap a jó modor, udvariasság, állj ki az érdekeidért, de ne látszódj agresszívnak sem. Ne mutasd ki h mennyire vágysz egy adott lányra. Mind1 milyen tekintetben.
Ha szép férfias arcod van, am ápolt vagy, nem jársz koszos, szakadt ruhákban, magas is vagy, esetleg emellé picit kigyúrt, jó dumás, jó humorú, akkor bőrödtöl független nagyon vonzó lehetsz a nők számára!
Csak azért soroltam ennyit fel, h lásd nem az arcbőrödet nézik csak.
Az én barátom is pattanásos. De nem zavar. Tényleg nem ezen múlik.. de nem lesz az a pattanás mindig ott..
16/ ghot.
mesélek én neked valamit...
én most vagyok 10.-es, de van a sulinkban egy 9.-es srác.
na most ennek a srácnak nagyon aknés/gyulladásos az arca, de bmeg, olyan helyes srác ezzel együtt, hogy a bnőimmel azon nevetünk, hogy milyen kis pedohajlamaink vannak ezzel a sráccal kapcsolatban, mert tényleg nagyon helyes, és tényleg nem érdekel minket az, hogy milyen az arcbőre. na, remélem megnyugodtál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!