Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye az normalis ha ugymond tartjk az exel a kapcsolatot?
Normális.
De az is az, ha csak előre nézel, vissza nem
csak ha érzelemmentesen, közös megegyezéssel történt a szakítás, VAGY ha évekkel később összesodor az élet és összebarátkoztok.
Egy kivételt tudok: amikor gyerekkori barátságból lett szerelem (hasraütök, 10 éves barátság után), aztán abból szakítás után megint barátság, de ehhez az kellett, hogy évtizedeken átívelő kapcsolat legyen kettejük között. Ez viszont nagyon ritka.
Amúgy valamelyik fél biztosan sérül, mert visz bele érzelmeket, reménykedik, emiatt nem tud továbblépni. Plusz az mindig egy sarkalatos pont, amikor valamelyiknek új párkapcsolata lesz. Ki nézi jó szemmel, hogy a párja az exével barátkozik? Szerintem senki, pedig én aztán nem vagyok féltékenykedő típus, de ez még nekem se tetszene.
33/F
Nekem is van 1 olyan exem, akivel barátságban váltunk el. Nem szerettük egymást, nem voltunk egy hullámhosszon. Viszont nem volt veszekedés, megbeszéltük, hogy nem működik. Tartjuk hébe-hóba a kapcsolatot, kialakult egy haveri viszony. A párom is ismeri, kijönnek egymással. Néha szoktunk menni együtt is bulizni. Viszont ehhez mindegyik fél részéről kell egy intelligencia, hogy ez normális keretek között működni tudjon.
A többi exemmel nem tartom a kapcsolatot, de azok nem is voltak ennyire normálisak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!