Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmebeteg vagyok, ha 27 évsen már olyan tudatszinten vagyok hogy nem is vágyom igazán barátnőre, vagy ez a sprituális ébredés korszaka?
Sokáig próbálkoztam, udvaroltam, puncsoltam nekik. Hosszú hosszú éveken át. A pofámba általában lócitromot kaptam a kedves lányoktól.
Az utóbbi 10 évben két kezemen meg tudnám számolni hány kedves, őszinte szavuk volt hozzám lányoknak.
Mostanra viszont megváltozott a tudatom, valamiért már a szervezetem is elutasítaná a barátnőt, teljesen úgy érzem hogy nekem nincs erre szükségem.
Lehet hogy csak bekapcsolt valami védekező rendszer nálam, de az is lehet hogy megvilágosodtam és rájöttem hogy nem csak nőkből meg szexből áll az élet.
Mit gondoltok?
F/27
Az evolúció kiszelektál titeket a neurodegenerációtok miatt ennyi történik.. :D
F30
Egyáltalán nem, pont hogy te vagy normális! A nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük. Akinek van esze, az időben rájön. Akinek nincs, az pediglen majd megtanulja a saját kárán.
"Ha neked kényelmes, akkor nyugodtan csináld. Több marad nekem :D"
Jah, ki is nézem, hogy hosszú, tömött sorokban állnak nálad a nők...mesélj még!
Piros kéz.
"54% Te is zabigyerek vagy?"
Buta-e vagy? Igen.
Oda is ment a piros kéz.
"Képsz Béla 54% megszakértette nincs tbb kapcsolat nincs több szerelem nincs több romantika nincs több házasság és kész kész
Szar a világ krvk a nők
Istenem mintha a zártosztályon lennék...
Szánalom"
Ha nincs igaza, miért nem cáfolod?
Jaaa hogy olyat nem tudsz, csak köpkölődni mint egy igazi nólifer troll?
Megvolt a 10 perc hírnév, öcsigyerek, mehetsz matekházit írni. A piros kezem majd odakísér.
"Holnap menj ki az utszára és szólitsál le udvariasan random 10 nőt és kérd el a telefonszámukat."
" nagyon dúrván"
Utszára, úgyvan :DDD meg dúrván :DDD általános iskola harmadikat kijártad legalább?
"Osztod az igét hogy egy kapcsolat csak decifites lehet."
Képzeld, tőle függetlenül egy kapcsolat szerintem is csak deficites lehet. Ez már kettő-null a javunkra.
"Nah mert aztán a te érveid óriásiak. Nem fedezted fel a spanyolviaszt a statisztikai adataiddal."
Nem ez volt a kérdés. A kérdés az volt, hitelesek-e az adatok. Hitelesek. Innentől fogva minden más kínos magyarázkodás.
"Nyújtsd be a nem tetszésedet az NWO építő kiskörösöknek."
Ööööö, ez akart lenni a hasznos, segítő tanácsod? Jó hogy nem mindjá' azt mondod, panaszkodjunk magánál az Atyaúristennél...
" zokoghat a gykn 200xszorra feltéve ugyanazt a kérdést hogy mikor lesz már barátnőm vagy hogy mennyire gyűlöli a nőket mert mind k rva."
Ettől vagy úgy odáig? Félsz, hogy igazat mondanak?
"Azt meg hagy döntse el mindenki hogy megéri e neki a párkapcsolat vagy sem, tetszik vagy sem vannak akik megtalálják életük párját és nagyon boldogok egymással."
Igen, olyanok is vannak, akik meggazdagodtak az MLM-átverésből. És ez az általános? Nem, nem ez. Úgyhogy ez az érved itt bukott meg.
Felőlem eldöntheti mindenki, megéri-e neki a párkapcsolat, de aztán ne jöjjön ide ríni, hogy megcsalták, átverték, elválnak, mert közröhejen és egy sereg "én megmondtam"-on kívül mást nem fog kapni.
"Nekem semmi bajom 54%"
Az a te bajod, hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták...
"de igazad van semmi közöm hozzá nem akarom jobban boncolgatni a nyomorotokat"
Ehhez képest azóta is itt feszítesz a közhelyeiddel, mint a pók a lucernásban.
"Elnyomod haragodban, dühödben a vágyaidat. Majd kipukkan a lufi. Ennyiről van szó... Spirituális ébredésnek nevezni ezt egyszerűen blődség. Inkább látogass el egy pszichológushoz! :)"
A statisztikák nem hazudnak. Innentől fogva amit összehordtál, az egy (eléggé ostoba) vélemény. Abból pedig van 7 milliárd ezen a bolygón.
A mínuszt pedig te is megkaptad.
"Egy nőknél sikertelen ember, aki ideológiát gyárt "azösszesnőqrva" címmel és még el is hiszi. Gratulálok. A hiba a TE készülékedben van."
A nők maguk idézték elő ezt a helyzetet, akkor is, ha ez neked nem tetszik, és a haszon fejében most benyalsz jól alájuk. Senki nem viccből szidja a nőket, fel kéne már fogni. Illetve előtte valamiféle agyat kéne növeszteni.
A mínusz neked is ment.
"Az evolúció kiszelektál titeket a neurodegenerációtok miatt ennyi történik.. :D"
Mert ti legalja wannabe trollok, biztos az evolúció koronái vagytok...
Ostoba vagy. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot. A mínuszt megkaptad te is.
dehogy vagy elmebeteg, kérdező!
tudod, ki az elmebeteg? aki X számú csalódás után még mindig azt hiszi, hogy a barátnő jelenti a megoldást az összes problémájára...fel se merülne benne, hogy maga a barátnő a probléma...
először is, rengeteg időt, energiát és pénzt elpisál arra, hogy szerezzen egyet
másodszor, csak idő kérdése, mikor ismer meg nálad jobbat, és hajít ki téged, mehetsz vissza a startvonalhoz
harmadszor, még ha tartós kapcsolat is lesz a dologból (ami persze egyáltalán nem biztos) és összeházasodtok, amint elmúlik a szerelem, belőletek is csak egy egymást maró-gyűlölő kényszerpárocska lesz, aztán vagy végigkínlódjátok egymás mellett az életeteket, vagy elválsz tőle, és viszi magával a fele királyságodat
na, ennyire éri meg a párkapcsolat...
#1 felőlem mind a tiéd lehet, kisapám, ha bírod pénztárcával, rajta
a nők imádják az ilyen kapcsolatfüggő, könnyen bepalizható, gyenge akaratú naivokat
#3 számít az hogy ő zabigyerek?
és ha nem az? attól még teljesen jogos amit a párkapcsolatokról állít
#5 mivan kisapám, fáj az igazság?
a világ egy szar hely lett, a nőknek pedig akkora lett az arcuk mint a Wembly stadion
persze nekem mindegy, azt hiszel, amit akarsz, kisapám, aztán majd 10 év múlva itt fogsz vonyítani, hogy a feleséged otthagyott, és viszi magával a házadat, segítség segítség, jajveszék jajveszék
készülj fel egy jókora körberöhögésre és egy csomó "én megmondtam"-ra
#7 szerinted ennyi a siker titka? menjen az utcán, és szólogasson le random nőket, hátha az egyik elmegy velük? ez a nagy ötlet?
hát kisapám, ennél még a prosti is jobb megoldás, már ne is haragudj
#8 persze, a lányok mind angyalok, csak azok a csúnyarossz szemét férfiak...
mit mosod ennyire a szennyesüket? dícséretet vársz?
#10 igen, alkalmazzák, és működik
csak éppen azt felejted el, hogy a férfiak alig 10 százalékának, jellemzően a jóképűeknek meg a gazdagoknak működik
tudod kisapám, ezeknek kezdeményezni se kell, mert maguk a nők kezdeményeznek náluk
az átlagpasas leszólíthat ezer nőt is naponta, kapcsolata nem lesz, csak épp mondjuk bevarrják a sittre, mert valamelyik önérzetes turbófeminista feljelenti zaklatásért
és ezek után még te hülyézel le másokat...
engedd meg hogy kiröhögjelek, ekkora ostobát mint te, régen láttam már
#12 és ti eddig mit csináltatok? csak addig sikerült eljutnotok, hogy a kérdezőt szidjátok, mint a bokrot, idióta baromságokat és működésképtelen ötleteket irkáltok, aki pedig nem osztja az ostoba nézeteiteket, elkönyvelitek frusztráltnak meg hülyének...
de a ti válaszaitok nagyon "tartalmiak" ám...tényleg!
50-es IQ alatt ezt nevezik "tartalmi" válasznak? még fogalmazni se tudtok, de mások bszogatása, az már megy! közröhej
#14 az ő érvei megállják a helyüket, kisapám, te meg egyszerűen csak összefüggéstelen marhaságokat beszélsz
így van, mindenki azt kezd az életével, amit akar
és ha valaki nem akar barátnőt, mert a lányok döntő többsége jellemzően felszínes, anyagias és hazug, akkor elfogadod és igazat adsz neki, szimplán mert neki van igaza
ha nem tetszenek az ilyen kérdések, akkor pedig NEM kommentelsz hozzájuk, ennyi!
az olyanok pedig, akik boldog kapcsolatban élnek, egyre kevesebben vannak, tehát senki és semmi nem támasztja alá az állításaidat
a párkapcsolat tehát veszteséges dolog? igen
akkor erről ennyit, máris túlbeszéltük!
#15 ha nem lenne bajod, nem feszengenél itt, mint a pók a lucernásban
gondolom találva érzed magad a válaszadó felvetésétől, és próbáltad itt menteni a veszett fejsze nyelét, nem sok sikerrel, úgyhogy most bekapcsolod a tolatóradart és szépen kihátrálsz a vitából
csúnyán vereséget szenvedtél, de szép diplomatikusan tudod ködösíteni
#22 jaj persze, egy napon majd a vágyai fellázadnak, testet öltenek, és jól megölik a kérdezőt!
semmit nem nyom el, egyszerűen nincs igénye barátnőre...ez van, nem mindenki kapcsolatfüggő
#24 kisapám, nem kell ide semmiféle ideológia, a tények mind őt igazolják
az már más kérdés, hogy te nem látod át, csak odáig jutsz el, hogy van egy punci amit tömögethetsz, és akkor fúdejó neked...
igazából fölösleges is neked bármit magyarázni, kb. mintha egy vaknak akarnám elmondani, mi az a kék...
#26 neked is mondom: ez nem egy védekező gondolatsor, ideológia, meg más ilyen frásznyavalya, egyszerűen a kérdező rájött arra, hogy sose kap vissza annyit a dologtól, mint amennyit belefektet
ha te 5000 forintért gyártanál málnaszörpöt, és 2000 forint nyereséged lenne belőle, folytatnád a gyártását? őszinte választ pls.
ha szerinted ez mind baromság, akkor magyarázd meg, hogy lehet, hogy az egyedülálló férfiak mind sikeresebbek az életben, mint a párkapcsolatban élők?
biztos ez is baromság, te egy ilyet se ismersz, tehát nincsenek is...az egyszeri parasztbácsi esete a zsiráffal ugye...
#28 nem kell baromságot írni neki, és akkor nem pontoz le
engem se pontozott le, nahát, hogyan lehetséges ez...
#29 mert az itteni gyülevésznek ez az egyetlen ellenérve, a feljelentgetés
hogy is nevezik ezt? furkósbotos érvelés? Argumentum ad baculum?
#33 az a te nagy bajod, hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták
te nyomorék paresnyákov proli
#35 neked se lehet valami tartalmas életed, ha azt nézed, ki mikor milyen kérdést ír ki...
tőlem is kapták a mínuszt a sutyerákok, akik csak kötekedni tudnak, sok agyatlan, az IQ-juk szűken kiadja a harmincat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!