Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmebeteg vagyok, ha 27 évsen már olyan tudatszinten vagyok hogy nem is vágyom igazán barátnőre, vagy ez a sprituális ébredés korszaka?
Sokáig próbálkoztam, udvaroltam, puncsoltam nekik. Hosszú hosszú éveken át. A pofámba általában lócitromot kaptam a kedves lányoktól.
Az utóbbi 10 évben két kezemen meg tudnám számolni hány kedves, őszinte szavuk volt hozzám lányoknak.
Mostanra viszont megváltozott a tudatom, valamiért már a szervezetem is elutasítaná a barátnőt, teljesen úgy érzem hogy nekem nincs erre szükségem.
Lehet hogy csak bekapcsolt valami védekező rendszer nálam, de az is lehet hogy megvilágosodtam és rájöttem hogy nem csak nőkből meg szexből áll az élet.
Mit gondoltok?
F/27
Ismerem az MGTOWt, szimpatikus.
Én az alkalmi kalandokat nem utasítom el, de a klasszikus párkapcsolatot, pláne házasságot igen.
Házasodni egyébként egy boldog kapcsolatban se lennék hajlandó, egyszerűen nem éri meg a férfinak, jogilag.
Balhé esetén ki lesz csontozva, nagyon feminista a házasság felett uralkodó jogrend.
#22, fizetős nénikről sose hallottál még? Le vagy maradva pár száz évvel.
Inkább a minőségi egyedüllét, mint a rossz házasság.
@23
Azzal egyetértek, hogy inkább a magány, mint valami erőltetett kapcsolat, de akkor se húzzunk már erre a problémára azt rá, hogy én egy felsőbb, tudatosabb szinten gondolkodom, mert sikertelen vagyok a nőknél és az elmém gyárt egy ilyen védekező gondolatsort, ahogy a kérdező is megfogalmazta.
Kérdező, amúgy pasi vagyok hiába írogatsz privátba. :D
Nekem sem volt óriási sikerem a pártalálásban, de nem áltatom magam ilyen baromságokkal. Tudom, hogy bennem is a hiba!
Szóval ahelyett, hogy szentté avatnád magad, fordítsd inkább az energiádat arra, hogy fejleszd magad (elsősorban magad miatt), sportolj, szocializálódj, szórakozz, foglalkozz a külsőddel, érezd jól magad, oszlasd el ezt a frusztrációt és a többi alakul magától.
#24, ha nem tűnt volna fel, rajtatok kívül senki nem írta itt, hogy "mindennőqva", ezt csak ti akarjátok a szánkba adni.
Azt írtuk, hogy a párkapcsolat egy fölösleges deficites időpocsékolás, ami teljesen igaz relatív és abszolút értelemben is. Egyre kevesebb a házasság és a párkapcsolat, és az itteni kérdések bő 70%-a megcsalásról, rossz házasságról, egymást maró-gyűlölő, válni készülő párokról szól.
Ez a "leszarom" korszakod éppen.
Esetleg... valamit nem jól csináltál az ügyben!?
De ha mindent jól csináltál és úgy sem, lehet peched volt eddig vagy nem jól ismerted fel a helyzetet.
Hihetetlen, hogy annyi ember közt egy, de egy sem volt normális... Vagy igazából nem is volt túl sok próbálkozásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!