Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, mi a velemenyetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mi a velemenyetek arrol, ha egy ferfi mindig ki van oltozve?

Figyelt kérdés

Igy kepzeljetek el:

[link]

2018. jan. 22. 20:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%
Hagyd a kommentelőket kérdező. Nem tudják mi az, hogy elegancia. Valószínűleg a legtöbbnek stílusa sincs, összevissza vesznek fel mindent, nincs összhang, keverik a színeket. Sajnos itthon a stílussal rendelkezőknek a száma igen kevés és ez egyre jobban csökken.
2018. jan. 22. 21:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem bejon nagyon.
2018. jan. 22. 21:20
 23/24 A kérdező kommentje:
Az szokott feszelyezni, mikor nekem egy oltozetem 200 ezer forint, a masiknak meg lyukas a cipoje anyagi okok miatt.
2018. jan. 22. 21:52
 24/24 anonim ***** válasza:

Nőként én is hasonlóan öltözködöm bár kosztümbe nem járok mert túl soknak érzem magamon, de egy kosztümkabátot inggel felveszek egy jobb farmerrel vagy egy jó szabású fekete nadrágot egy szép pulcsival.

MiLyen jellegű a munkád, oda is igy jársz?

2018. jan. 23. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!