Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít mikor ebben a kategóriában vannak 16 év alatti válaszok és okoskodnak?
Szerintem ti vagytok nagy képüek.
Attól még.hogy 15 vagyok lehet akkora tapasztalatom mint egy 20 évesnek.Sok olyan 20 éves van hogy még szűz.És sok olyan 13 éves van,hogy már vagy 100szor szeretkezett.
És sok olyan 13-15 éves van,hogy túl van az élet nagy dolgain.Maga keresi a pénzét.Volt szerelmes.Elgondolkozott hogy melege-e/leszbikus-e?
Szerintem nem kortól függ a tapasztalat.
És akinek nem tetszik,hogy egy 15 fiú/lány-nak nagyobb a tapasztalata az élethez mint a pár 20 évesnek.Az bal*asz
15/F
02:19
még ha netán egy kicsit túlozva is, de igazad van, sajnos a nagy erkölcs nevében van jó pár olyan 20 körüli akit simán leköröz egy 15 éves a tapasztalataival, ezt pontosan tudom, na meg azt is említsük meg h van olyan 15 éves aki baromi érett (biológiailag + tapasztalatilag is !!) már ebben a korban, míg egy másik 15 éves meg éretlen mint atom ... úgyhogy ezt se lehet így kijelenteni általánosságban
mindenesetre a gondolkodás nem árt meg, azt jól teszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!