Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít mikor ebben a kategóriában vannak 16 év alatti válaszok és okoskodnak?

Figyelt kérdés
sok kis cs.cska 13 14 15 éves gyerekek nagy tapasztalataikkal itt osszák az észt a helyett hogy inkább játszanának vmit. nálam felháborító mikor feltett kérdésre kinek mi a jó válaszol egy 13 éves
2010. jún. 5. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hát a helyzet az h ez csak a realitás, lehet h a 15 éves tényleg jobban ért ám hozzá sok esetben mint egy 20 éves XXDDD
2010. jún. 5. 17:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor inkább azt nem értem, hogy miért írják a kérdésük/mondandójuk végére a korukat olyankor, mikor az teljesen irreleváns. Úgyis tudják, hogy valaki beléjük fog kötni. Szerintem erre játszanak.
2010. jún. 5. 17:40
 13/19 anonim ***** válasza:
én se nagyon szoktam okoskodni inkább kérdezek am még szűz vagyok 16 éves f és csak nézem leginkább és próbálok többet megtudni ezekről a dolgokról
2010. jún. 5. 17:40
 14/19 A kérdező kommentje:
addig jó amíg próbálsz megtudni dolgokat csak érettebb leszel hozzá és nem is lesz vele problémád és utána max olyan kérdéseket teszel fel mi lehetne jó és nem azt hogy most akkor terhes-e
2010. jún. 5. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem, engem egyáltalán nem zavarnak, de csak ha tényleg normálisan tudnak válaszolni.
2010. jún. 5. 18:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Az értelmi szint nem korfüggő. A tapasztalat már más téma, de komolyan, egy 12-4 éves is lehet érettebb és okosabb(!) a társainak, míg egy 17-9 éves is lehet az átleg butuska tiniszinten. Nem tűnt még fel?
2010. jún. 6. 02:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ti vagytok nagy képüek.

Attól még.hogy 15 vagyok lehet akkora tapasztalatom mint egy 20 évesnek.Sok olyan 20 éves van hogy még szűz.És sok olyan 13 éves van,hogy már vagy 100szor szeretkezett.

És sok olyan 13-15 éves van,hogy túl van az élet nagy dolgain.Maga keresi a pénzét.Volt szerelmes.Elgondolkozott hogy melege-e/leszbikus-e?

Szerintem nem kortól függ a tapasztalat.

És akinek nem tetszik,hogy egy 15 fiú/lány-nak nagyobb a tapasztalata az élethez mint a pár 20 évesnek.Az bal*asz

15/F

2010. jún. 6. 02:19
 18/19 anonim ***** válasza:
a 2. 17:40 es vagyok és az elözöhöz szolok hogy attol h szexeltél nem leszel érettebb és okosabb :)
2010. jún. 6. 10:55
 19/19 anonim ***** válasza:

02:19

még ha netán egy kicsit túlozva is, de igazad van, sajnos a nagy erkölcs nevében van jó pár olyan 20 körüli akit simán leköröz egy 15 éves a tapasztalataival, ezt pontosan tudom, na meg azt is említsük meg h van olyan 15 éves aki baromi érett (biológiailag + tapasztalatilag is !!) már ebben a korban, míg egy másik 15 éves meg éretlen mint atom ... úgyhogy ezt se lehet így kijelenteni általánosságban

mindenesetre a gondolkodás nem árt meg, azt jól teszed

2010. jún. 6. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!