Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet problémám ebből az egyetemi "románcból"?
Nagyon furcsa helyzetbe keveredtem. Egyetemre járok,még két évig fogok is. Van ott egy férfi,aki ugyan nem tanár,de az egyik kutatási csoport vezetője és egyben komoly befektető is. A lényeg az,hogy megtetszettem neki. Találkoztunk is többször,randizgattunk. Szimpatikusnak tűnik,bár a stílusa és a gazdagsága vonzóbb,mint ő maga(nem csúnya,csak átlagos). Azt mondta,hogy tud nekem segíteni anyagilag is,illetve segít találni nekem egy jobb állást,mint amilyet magamtól találnék,plusz bemutatna a baráti körének is,akik szintén nem befolyásos emberek. Nem tudom mit tegyek. Erkölcsileg gáz,de nekem ezzel a részével nem lenne bajom. Viszont nagyon félek,hogy mi lenne,ha ez kiderülne az egyetemen. Gyakran látjuk ott egymást,és idővel egyre nehezebb lesz titkolni,azt meg nem akarom,hogy lebukjunk. És azt se szeretném,ha bárkinek eldicsekedne,hogy megvoltam neki.
22l
Magyarán simán széttennéd neki a lábad egy-két beajánlásért cserébe, ergo qrválkodnál. Ezzel önmagában nincsen gond, rengeteg prosti van a világon, kedves egészségetekre! De tényleg. :)
A prostitúció viszon nem az a “szakma”, ami kívánságra titokban marad, sőt... ha erre adod a fejed (amivel alapból nincsen gond), akkor érdemes tisztában lenned a következményekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!