Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ha egy nagyon helyes fiú/jóképű férfi az utcán megfogja a feneked mit teszel? Mi a reakciód?
Pofon tenyerelném.
Volt már ilyen szórakozóhelyen, elég szép piros folttal az arcán távozott az illető.
Egyrészt van párom, más ne érjen hozzám, másrészt kérdés nélkül senki ne érjen hozzám úgy alapból. Tojok rá, hogy hogy néz ki, ha állat módjára viselkedik, az nem vonzó.
Mindegy, hogy helyes, vagy ronda, ne fogdosson.
Miért lenne mentség, hogy helyes? Egyébként is ízlés kérdése..
Krumplit, almát fogdosunk a piacon, nem az én hátsómat.
Az ilyen öntelt, és bunkó.
Nehéz elképzelni, sose voltam ilyen helyzetben.
Először szerintem megdöbbennék, egy hang se jönne ki a torkomon, aztán amikor felfogom, hogy mi van, dühös lennék. Rühellem a paraszt embereket.
Őszintén: mész az utcán, körülötted emberek, egyszer csak szembe jön egy jó nő, odalép és alsó madárfogással méretet vesz. Te mit tennél?
Tippelek: egyből beleélvezel a gatyádba.
Az ugye megvan, hogy ez szexuális zaklatásnak minősül? Amit a törvény büntet.
Sajnos ilyenből itthon sosem lesz ügy. Hiszen nem tudja ki a másik.. esetleg egy hangos szóváltás után mindenki megy a dolgára.
De mikor 16 évesen egy vadidegen megfogta a fenekem mikor sorban álltam... hát nem kívánom senkinek azt az érzést. Kiszolgáltatottnak, tárgynak éreztem magam. Gyerek lévén nagyon reagálni sem tudtam.
Ma 29 évesen katonaként, rendőr férjjel.. na ne félj.. többet senkivel nem tenne ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!