Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért hiszik, hogy egy párkapcsolat csak a párkeresésből áll?
Rengetegszer látom itt az oldalon, hogy a nőknek milyen könnyű, vagy a gazdag pasiknak milyen könnyű, vagy a kondis pasiknak milyen könnyű, lényegében mindenkinek könnyű, csak annak az illetőnek nem, aki ezt írja... Másoknak semmit se kell tenniük a kapcsolatért, mert ugye magától összejön.
Tegyük fel, hogy ez igaz... És utána?
Akik ilyet írnak, azok tényleg azt hiszik, hogy egy boldog, jó párkapcsolathoz annyi kell, hogy összejön két ember?
De miért hiszik ezt? Nem látják, hogy mennyi veszekedés, bántalmazás, szakítás, válás van olyan emberek között, akik valamikor összejöttek?
Honnan veszik, hogy csak annyi kell, hogy bejöjjön egymásnak két ember, kapcsolatba kezdjenek, aztán happy end?
Miért hisziik, hogy bárkinek is "ingyen" jár egy működő kapcsolat? Miért hiszik, hogy azért nem kell tenni?
Ez engem is nagyon zavar és az a baj hogy nem csak itt vannak ilyen emberek hanem az életben is. És miután összejövök egy lánnyal, majd elkönyveli hogy megszerzett és mostmár minden oké, szépen lassan elkezd semmit sem tenni kettőnkért ami problémákhoz és szakításhoz vezet. Talán a tapasztalatlanság miatt gondolkodnak így, és szerintem akinek volt már pár komolyabb kapcsolatavaz úgymond érettebben gondolkodik ilyen téren.
Tehát a válasz: Tapasztalatlanság :)
Hát mert ők sosem jutottak tovább...
Á filmek is mindig csak addig tartanak, hogy végre összejönnek a főszereplők.
A mi van utána rész eszükbe sem jut.
Nagyon jó kérdés, én is folyton ezt hajtogatom.
Szerintem ezért van (röviden, teljesség igénye nélkül):
1. Sokan nem értik, mit akarnak és nem értik, hogy működik a párkapcsolat. Addig megvan, hogy párt kell találni, meg hogy milyen jó lenne hozzábújni, smárolgatni meg szexelgetni, de utána teljes homály. Ezért csak az elejére fókuszálnak.
2. Társadalmi nyomás és elvárások: a társadalom azt követeli tőled, hogy párkapcsolatban legyél. Nem >jó< párkapcsolatban, hanem >bármilyen< párkapcsolatban. Ha nem vagy párkapcsolatban, azonnalj >kerülj< párkapcsolatba. Nem számít, mi jön utána.
Valami ilyesmi. Hiányzó önismeret és elkeserítően pocsék, elavult, romantikus közhelyekre építkező párkapcsolati kultúra.
filmek is mindig csak addig tartanak, hogy végre összejönnek a főszereplők.
A mi van utána rész eszükbe sem jut.=>
Pont, ahogy írod...
"A történetet csókkal zárják, a folytatást velünk forgatták..." ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!