Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 30 körül! Titeket izgatna egy fiatal,18 éves jóképű pasival a szex?
Nem, kisgyerekkel nem csinálnék semmit
30N
Nem, gyerekekkel nem szexelek :)
27N
30 éves vagyok, a párom 42 (na ő tapasztalt és érti a dolgát), de nem cserélném le egy 18 éves suhancra, ne haragudj.
Lehet, hogy tapasztaltnak mondod magad, de 16-20 közötti lányok (gondolom ebben a korosztályban mozogtál) azt se tudják mi a jó nekik, mi az, hogy orgazmus, hidd el. Nem ismerik a saját testüket.
Nem bántásból mondom ezeket, lehet, hogy jó vagy az ágyban, de biztos, hogy kell még érned/tapasztalnod.
Nem érdekel.
Egyrészt: kamasz korban volt szerencsém kipróbálni, milyen egy 18 éves fiúval.
Másrészt: lásd első pont. Te még azt hiszed, hogy az a szex, amit te művelsz.
Egy ennyi idős fiú még külsőre is nagyon gyerek. Sehol nincs a teste egy 25 éveshez képest.
Nem akarlak bántani, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy tudnál bármit is nyújtani, ami annyira kiemelkedővé tenne, hogy egyáltalán megfontoljak veled egy egyéjszakás kalandot. Egy éjszaka egyébként ki a halálnak elég, de komolyan...?
Mármint biztos helyes vagy, és tuti megdugtál jó pár fiatal lányt, de ennyi.
27N
Bocsika, az én párom is 25 éves, de a 18 meg a 25 kicsit más kategória szerintem...
#4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!