Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy "koptatnátok le" valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "koptatnátok le" valakit egy közösségi oldalon, aki próbálkozik, de titeket nem érdekel? Nem szeretném bunkón elhajtani.

Figyelt kérdés

Távoli ismerős, tulajdonképpen sosem beszéltünk, csak facebook-ismeretség, ha szembejön az utcán, akkor szia-szia, és ennyi.

Rám írt, hogy szeretne megismerni.

De én különösebben nem szeretném...meg ez eleve rosszul indul, semmi közös téma, olyan erőltetett.

Kisváros, mindenki ismer mindenkit, és vannak a tősgyökeres helyiek, akik jóformán a lábukat sem teszik ki innen, mert földet művelnek, ebből élnek, meg a helyi kisboltba járnak.

Sokáig kapcsolatban éltem, de egy ideje már nem.

És mióta nem, ezt mindenki tudja, nagyon terjed a pletyka, na azóta már több ilyen megtalált.

És többnyire facebook-on.

Szerintem számukra ennyi a világ, mondjuk én se járok sehova, itthon ülök, amikor nem dolgozom, de tényleg azt a réteget képzeljétek el, aki a közeli várost sem ismeri, a szülei, nagyszülei is itt éltek, itt házasodtak, itt jártak iskolába, fogalmuk sincs a világról.

Nem akarok csúnyábban fogalmazni, de el tudjátok képzelni, ha egy bútorbolt vagy ruhabolt van a városban, akkor az egész családnak mindene onnan van, és ez minden egyébre igaz.

Ezzel az a baj, hogy számukra a társkeresés is ennyi, a kisvárosban szingli lett egy nő, akkor arra le kell csapni.

30-45 közötti férfiakról beszélünk.

És nem ő az első, tavaly egy régi iskolatársam szintén megtalált így, érdekes, hogy előtte is már 10 éve fb-on ismerősök voltunk, de sosem írt rám.

Mikor megtudta, hogy szingli lettem, akkor minden egyes nap elkezdett írogatni, menjünk el ide, menjünk el oda, vagy csak sétálni, vagy beszélgetni. Én hülye megadtam neki a számom, egyszer-kétszer beszéltünk, na onnantól ha látta, hogy elolvasom a messenger üzenetét, és nem válaszoltam egyből, akkor már hívott is. Ha azt sem vettem fel, akkor újra írt, és ezt naponta többször. Elegem lett, őt letiltottam.

Van még olyan, akinek ha nem válaszoltam, másnap megint ír, hogy "Szia! Mizu?"

Ez annyira semmitmondó, mit lehet erre írni? Látszik, hogy nincs miről beszélnünk, csak mindenáron írni akar, mit lehet egy ilyennek írni?

Persze vele sem akartam bunkó lenni, válaszoltam, hogy semmi, de újra megkérdezi másnap és harmadnap is.

Elhiszem, hogy szr egyedül lenni, nekem is az, de számomra nem ezt jelenti az ismerkedés, meg akikről írok, nem is jönnek be.

Nem akarok bunkó lenni, de mit lehet írni arra, hogy szeretne megismerni, beszélgessünk?

Ha kölcsönös lett volna ez a dolog, és már 10-15 éve egy helyen lakunk, akkor már összeismerkedtünk volna, de nekem ez az egész olyan, hogy kínjukban kapálóznak, hogy legyen valaki, mindegy ki, bárki, aki épp szabad, és ezért nyomulnak ilyen módon.

Nekem ez nagyon nem jön be, mit írjak, amivel nem bántom meg, de jelzem, hogy nem érdekel?

Lehet több évnyi egyedüllét után én is ilyen kétségbeesett leszek, de még nem így képzelem el a párkeresést. Meg egyébként sem keresek párt, még az előzőt sem hevertem ki... :(

2018. jan. 14. 15:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na várjunk.

30 múltam, de szerintem ez nem így van, hogy egyszerre 10-20 ember is tetszik.

Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de szerintem kevered a szezont a fazonnal.

A szerelem más téma, hagyjuk is.

De azt nagyon furcsának találom, hogy ennyi nő tetszik egy pasinak. Én ilyenkor úgy fogalmazok, hogy a másik "jó nő" vagy "jó pasi".

Ez nem jelenti azt, hogy igazán tetszik és akarok tőle valamit, csak hogy az én ízlésem szerint jól néz ki.

De annál, hogy jó pasi, kicsit több kell ahhoz, hogy össze is akarjak jönni vele.

Na mondjuk az ismerkedős oldalak, pl. Tinder, erre nem adnak esélyt, szóval rendben, aki szerinted jól néz ki, azzal te ismerkednél.

Ezt egy társkereső oldalon megértem.

De a facebook nem társkereső oldal, hogy idegeneknek írogassunk.

És te gondolom az ismerőseidnek írsz.

Akikről tudod is, hogy nem feltétlenül szinglik.

Továbbra is az a bajom ezzel, hogy az jön le, hogy mindegy, melyik jön össze, csak legyen végre valakid, ez nekem olyan "ürítés" jellegű.

Nem szeretnék egy lenni azok közül a nők közül, akikre ráírsz, hogy "Szia! Mizu?"

Privát üzenetet meg nem kérek többet, köszönöm, ide sem ismerkedés céljából írtam...

2018. jan. 14. 17:13
 12/16 anonim ***** válasza:

szerintem ilyen esetben az a legjobb, ha őszintén, röviden és udvariasan leírod neki, hogy te nem akarsz ismerkedni (esetleg még azt, hogy jelenleg nem keresel új kapcsolatot)

ez egyértelmű és nem bunkó

de ha megsértődik se a te hibád és úgyis csak egy ismeretlen, szóval azért hogy ne bántsd meg, ne válaszolgass neki még hetekig

hosszú távon neki is az a jobb, ha tudja, hogy feleslegesen próbálkozik nálad, te nem akarsz most kapcsolatot

2018. jan. 14. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem írtam neked privátot de igenis az évi 12 playmate közül legalább tíz tetszik és ha egyébként összepasszolunk akkor egyszerre eggyel járnék. Mint ahogy a nem playmate de mutatós ismerősökkel is el tudnék képzelni adott esetben ezt azt. Ha mindegy lenne kivel akkor mindig lenne valakim de válogatós vagyok
2018. jan. 14. 17:17
 14/16 A kérdező kommentje:

nem tudom, ki írta a privátot, az nem konkrétan neked szólt, hanem annak, aki írta.

a playmate-es dologra írtam azt, hogy az nem a "tetszik", hanem a "jól néz ki" kategória, de valószínüleg ugyanarra gondolunk, csak máshogy fogalmazzuk meg.

és akkor bebizonyosodott, hogy mindegy, melyikkel jönnél össze, csak legyen egy jó nőd.

mi nők máshogy működünk, és általában nem szeretjük az ilyen pasikat. persze lehet, hogy legbelül a legtöbb pasi összejönne egy playmate-tel, csak nem nyilvánítják így ki, hogy a 10-ből 12-t megduknák. és a lényeg, hogy nem írogatnak rá mindenre, ami él és mozog.

erről egy vicc jut eszembe, biztos ismeritek:

-tesó, mit csinálnál, ha megtudnád, hogy egy óra múlva vége a világnak?

-megdugnék mindent és mindekit, ami mozog! és te?

-én? meg se mozdulnék!

2018. jan. 14. 17:25
 15/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

egyelőre nem írtam neki, és azóta ő sem írt.

olyan kellemetlen ez, nincs kedvem bájologni.

ha veszi a lapot, akkor így marad, ha meg újra ír, akkor jelzem neki, hogy bocsi, de ne...

2018. jan. 14. 17:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Ennyi,ne írj vissza neki,akkor veszi a lapot,előbb-utóbb,vagy ha mégsem és továbbra is ír,akkor mondd meg neki,hogy nincs kedved ismerkedni. Velem is volt ilyen ezen az oldalon nem egyszer,hogy rám írtak privátban, ment a beszélgetés egy darabig,utána megszakadt,kétszer még ráírtam az illetőre,nem reagált,hagytam a fenébe.
2018. jan. 14. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!