Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvosok általában szintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvosok általában szintén magasan képzett orvosokat választanak maguk mellé társnak?

Figyelt kérdés

2018. jan. 13. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

Én találkoztam buta orvossal. Életképtelen nel, sőt több elmebeteggel is. Bekerülni az egyetemre jegyekkel lehet. Szerintem nem minden esetben tartozik össze az értelem, a jó jegyekkel. Elvégezni meg tanulással lehet. Aminek leginkább a memóriához van köze. Nem az intelligenciahoz, okossaghoz, pszichés egészséghez. Az egyik osztálytársam pl orvos lett, úgy, hogy köznevetseg tárgya volt a viselkedése miatt(ezt persze nem érdemli meg senki, de a történet/igazság része ez is). Ránézésre is volt valami defekt.Rangatozott, bárgyú pofakat vágott, nem volt egy normális mondata. Féltem amikor átkelt az úttesten. Nem tűnt alkalmasnak arra sem, hogy atjusson baj nélkül. De tanulni tudott. Bekerült orvosira. Elvégezte igaz rengetegszer "bukott"-ismetelt vizsgákat. Most rezidens gyermekorvos. Engem ez rettegessel tölt el. Soha nem engednem, hogy kezelje a gyermekem. Aki kórházban dolgozik azt is tudja milyen egyéb dolgok fordulnak elő. Pl olyan pszichés betegséggel dolgozik felénk egy orvos, amivel-kezeles nelkul-soha nem engednem emberek közé sem. Ráadásul nem szedi a gyógyszereket. De nem rúgják ki mert nincs helyette más. Képzelhetitek, hogy beszél a betegekkel. Buta orvosok is vannak. A butaság nem feltétlenül a szakmai tudásukat érinti (bár én szigorú szemmel azt mondom azt is), egyéb területei is vannak az ember személyiségének, tudásának. Mivel rengeteg idejük megy el munkaval, az élet a több részén is gyakorlatlanok

. Nehezebben tartanak fenn normális emberi kapcsolatot. Amit fentebb írtak az is igaz némelyekre. Hűség fogalmával gyakran problémáik vannak.

2018. jan. 14. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom, hogy nincsenek mentálisan beteg, kibírhatatlan személyiségû, hiányos erkölcsû orvosok, de butát és életképtelent (bármit is jelentsen ez a kifejezés) még nem láttam, pedig ismerek jónéhányat.

Nekem is volt egy enyhén Down-szindrómás évfolyamtársam, nem volt feltûnô, csak egy gyakorlaton valahogy párba kerültünk és fura megnyilvánulásai voltak, szociálisan elég fejletlen volt, de nagyon okos volt, egyedül élt albérletben (tehát nem volt életképtelen), lediplomázott és jelenleg kutatóorvosként dolgozik, vagyis megtalálta a számára megfelelô szakterületet.

2018. jan. 14. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen. Életmód miatt valószínűleg jobban megéri szintén orvos párt választani, de én pl a fiatal orvos párok között nem ismerek szinte egy orvos-orvos felállást sem. Közgazdász, tanár, informatikus, eladó, könyvtáros, fodrász, ilyeneket ismerek. De amúgy valóban nem éri meg orvossal lenni, sose lesz rád ideje, ami hosszú távon baromi idegesítő.
2018. jan. 14. 11:16
 14/15 Lifeishard ***** válasza:
91%

Nekem orvosként tanítónő a párom.

Az ismerősi körben, ha jól számolom, az orvos-orvos, illetve orvos-más szakmabeli kapcsolatának aránya 60:40.

2018. jan. 14. 11:27
 15/15 Judit58 ***** válasza:
37%

Orvos letemre orvos volt a ferjem.. katasztrofa...

Most szakmunkassal elek aki igazi FERFI.

2018. jan. 15. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!