Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor 12-13 éves voltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor 12-13 éves voltam, felnőtt férfiak állandóan fütyültek, beszólogattak az utcán, autóval követtek, lehet, ez miatt lettem ennyire zárkózott a férfiaktól, és nem merek kirívóbb ruhákat hordani, csak ami eléggé takar? 23L

Figyelt kérdés
Általános iskolás korom óta tapasztalom ezt, igen, 12 évesen mikor elkezdtem formásodni (széles csípő, nőtt a mellem) de még szinte akkor is gyerek, egy kislány voltam. Mikor mentem-jöttem az iskolából mindig ezek a koszos, bunkó munkásemberek fütyürésztek utánam, követtek, meg hangosan beszólogattak. Egyáltalán nem öltöztem kihívóan. Többször előfordult, amikor kocsival megálltak mellettem, és követtek, meg felajánlották, hogy haza visznek. Ilyenkor mindig nagyon megijedtem, elkezdtem félni minden szembejövő férfitől az utcán. Aztán ez ment elég sok évig... nem mertem szoknyákat, rövidnadrágokat, meg kivágottabb felsőket hordani, még nyáron sem. És mai napig bennem van az a frusztráltság, ha felveszek olyan ruhát utcára ami kissé mutatja a lábam/hasam/karom és bámulnak rám a férfiak. Zavar, és mindig az van ilyenkor bennem, hogy félek, hogy megerőszakolnak. Lehetséges, hogy ez mind a gyerekkori rossz tapasztalatok miatt van?
2018. jan. 13. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Már meg is válaszoltad magadnak: "Akinek ilyen undorító természete van, az elöjön akkor is, ha semmi szexuális nincs a másik emberen."

Ilyen is van,de ez a legritkább. A férfiak többsége nem szólogat be,csak kb az 1%. És ennek az 1%-nak is az 1%-a beteg perverz,akinek tökmindegy hogy nézel ki. A többi 99% beszólás a kihívó öltözködésnek szól,tehát igenis a nők is tehetnek erről,mert adják alá a lovat. Ezek olyan társadalmi jelenségek,amikben nagyjából mindenki egyetért,mert az általános élettapasztalaton és az elemi logikán alapulnak.

2018. jan. 13. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 50%os, az a baj, hogy nem vagy a másik oldalon, abban a helyzetben, amikor egyes agyhalott véglény elkezd fogdosni, vagy csak verbálisan az élettől is elveszi a kedved, nem minket kell hibáztatni. Egyszer ha kipróbálnád, milyen kellemes, még télen is ormótlan kabátba bújva, kb a szemed látszik, mint fedetlen testrész, bárcsak a lábaid között pihenhetnék jellegű beszólásokat megkapni, vagy így próbálnak neked dörgölődzni, tapogatni. Talán akkor nem azzal nyitnál, hogy a nő az oka.

Indexen volt egy cikk, ami egy eröszakon átesett nők ruháit mutatta be, ki miben volt, amikor leteperték, nem volt köztük egy kihívó ruha sem, sem az időpontok, sem a hol sem volt kirívó.

És az a baj veletek, hogy az ilyen mentalitású szintén véglények azok akik simán elsétálnak egy hangosan segítséget kérő nő mellett, mert őt okoljátok, tudtok ezer okot felsorolni, hogy miért is érdemli meg a zaklatást...

2018. jan. 13. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha a pedofilok nem is vették el véglegesen a kedved a férfiaktól, akkor gondolom ez a "biztos kis k...rva voltál" mentalitás igen...

Nem árt bizonyos szintig óvatosnak lenni (sőt!) de ha már beteges a félelmed, akkor fordulj szakemberhez.

2018. jan. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!