Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szoktak pofátlanul bámulni?
Szuper. Tehát már némán, szemezéssel, tekintettartással se lehet a nők tudtára adni, ha tetszik nekünk és vonzónak találjuk. Ha még meg is szólítjuk, azt meg büntessük szerintem főbelövéssel! Ez így lenne korrekt.
Nos, kedves női fórumozók, ha valaki felteszi a "Miért nem kezdeményeznek a férfiak?" című sláger valamelyik változatát, mutassátok majd meg nekik ezt itt. Remélem elégedettek lesztek magatokkal.
Én értem, de ez most komolyan úgy jön le, mintha bűn lenne gyönyörködni egy dekoratív és vonzó nőben. A szépség tök demokratikus dolog: nem fog elfogyni attól, ha nézik. Hacsak nem folyvást a melleit vagy a hátsóját fixírozza, közben csurog a nyála is, akkor semmi elítélendő nincs a "pofátlan bámulás"-ban. Na meg amúgyis: nem azért szépítkezik órákat, vásárol csinos ruhakölteményeket meg ékszerezi magát, hogy gyönyörködjenek benne?
Egyre inkább kezdem érteni, miért nem kezdeményez más férfi se a nőknél.
nyilván megnézni meg lehet. de a bámulás lehet kellemetlen, mert azért férfiak tudjuk mikre gondolnak ilyenkor. ez pedig nem feltétlen egy kellemes gondolat nőknek. most ha téged hosszasan bámulna valami nagy, kigyúrt, nálad sokkal erősebb homoszexuális férfi, nézné mennyire bejössz neki, az egy kellemes élmény lenne? :D főleg ha mondjuk egy nap megismétlődik többször is.
a kezdeményezésnek szerintem nem sok köze van ehhez. minden ember kínosan érzi magát, ha hosszasan bámulják, mert egyszerűen nem szokás. vagy te úgy kezdeményezel hogy először újpest központtól kőbánya kispestig bámulod a nőt, akit kinéztél magadnak, aztán amikor leszálltok odamész? biztos nem szalad el. :D ha tetszik valaki, akkor ránézel, visszanéz, akkor talán szimpatikus vagy neki és megszólítod. velem is volt már ilyen, nem küldtem el. ez nem ijesztő.
azért bele lehet gondolni abba objektíven, és meg lehet érteni, hogy nőknek ez miért nem tetszik. nyilván az se normális ami ma megy, meg vannak akik túlzásba viszik.
A szépség talán elfogy azzal ha sokan nézik???
Már gyönyörködni se lehet egy csinos nőben???
Jaj de szuper, nemsokára a BTK-t is átírják: lány megnézése kettőtől nyolc év, megszólítás 15 évtől életfogytig, randevúra hívás azonnali villamosszék!
Magyarország, én így szeretlek!
De jó, akkor csináljuk a ti hülye játékszabályaitok szerint.
- Ha nem tetszik hogy megbámulnak, minek járkáltok miniszoknyában cicikidobva?
- Minek ékszerezitek fel magatokat, mint egy rohadt karácsonyfa?
- Minek mentek olyan helyekre szórakozni, ahol ismerkedni vágyó férfiak vannak?
- Minek kacérkodtok, ha nem is akartok semmit - se komolyat, se egyéjszakást?
- Minek mentek fel társkeresőre, ha senkinek nem írtok vissza?
Nem kell egyikre se válaszolni, költői kérdések voltak.
Járkáljatok Náza szkafanderben, buckalakó maszkban, nehogy valamelyik férfiben pofátlan jogellenes nemi vágy ébredjen irántatok! A szégyentelenje, pfuj!!!
Szeretem az ilyen kérdéseket. Ilyenkor tisztán látni, hogy az elmebaj az ország természetes állapota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!