Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szoktak pofátlanul bámulni?
Figyelt kérdés
Nem tudják, hogy ez illetlenség, vagy komolyan én vagyok ilyen túlérzékeny?2018. jan. 13. 13:39
12/27 anonim válasza:
Énem szoktam bámulni, ép csak ránézek a nőőre, úgy 10-20 30 percen keresztül, de ez messze nem bámulás.
13/27 anonim válasza:
Ha nem bámulnak, akkor következőre az lesz a bajod, hogy lélegeznek...
Ők sem mondják meg neked, kit és mit bámulhatsz vagy nem bámulhatsz, te se mondd meg másoknak. :)
14/27 anonim válasza:
Nekem baj, hogy lélegeznek. 😂
Pici vagyok, tömött buszon az orrukon át rám fújják a bűzös szájszagukat.
15/27 anonim válasza:
ma 14:05 Kérsz egy gázálarcot? Jutányosan számlázom:))
16/27 anonim válasza:
Èn is rühellem, ha bámulnak az emberek. Illetlenség, és rohadt kellemetlen. Én se bámulok a pofájába senkinek...
17/27 anonim válasza:
Èn is rühellem, ha bámulnak az emberek. Illetlenség, és rohadt kellemetlen. Én se bámulok a pofájába senkinek...
neked anélkül is van csávód
egy férfi már annak örül ha ránéz egy nő
18/27 anonim válasza:
Orcátlanok. Mind bevagonolni.
31/f
19/27 anonim válasza:
Ajj, régi szép idők.
Sokat tömegközlekedtem, havi rendszerességgel futott am bele ilyenbe.
Olyankor mindig grimaszoltam egy jót .
20/27 anonim válasza:
Ugy-e azt, hogy mi számit pofátlan bámulásnak meg mi nem, azt te határozod meg? Innen kezdve ÖNMAGADBAN!!! keresd a hibát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!