Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapott már valaki közületek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapott már valaki közületek a barátnőjétől (nagy) pofont?

Figyelt kérdés
Miért kaptátok? Szakítottatok utána?
2018. jan. 13. 12:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem ilyen kis nőies suhintásra gondoltam, hanem olyanra, amikor látszik utána a kéznyom vagy ilyesmi.
2018. jan. 13. 13:47
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
Ezért jók a max 55kg-s nők. Azok nem tudnak nagyot ütni:)
2018. jan. 13. 13:56
 13/26 anonim válasza:
23%

milyen világot élünk istenem....

nagyapáink idejében te nem férfi lettél volna, hanem egy kiscica

2018. jan. 13. 13:56
 14/26 A kérdező kommentje:
10-es ezt nem tekintem bántalmazásnak, meg egy férfinek ez szerintem megalázó (legalábbis én annak érezném).
2018. jan. 13. 13:58
 15/26 anonim válasza:
60%

így van megalázó! nagyon is?! ezért nem az a helyes megoldás, hogy idejössz ezt kiírni, és várod hogy a gyerekkorukban bántalmazott, lelkileg gyenge férfitársaid jöjjenek, és jól megerősítsenek abban, hogy igazad van, és szerető szárnyaik alatt békét lelj.

nem!

mind el a pàrodnak, hogy ha mégegyszer tiszteletlen lesz veled visszakapja és az neki jobban fog fájni. tanítsd tiszteletre.

egy férfi legyen határozott, és talpraesett, legyen a szavának nyomatéka.

régen a férfiak hàborúba mentek könyörgöm..... isten ments hogy háború legyen, mert ezen a Magyarországon a nőknek kell majd megvédeniük magukat ahogy elnézem

2018. jan. 13. 14:06
 16/26 anonim ***** válasza:
De miért csak a nyilvánosság előtt megalázó? Ha engem megütne a párom, az mindenhogy megalázó lenne, nem a közönségtől függene.
2018. jan. 13. 14:07
 17/26 anonim ***** válasza:
45%
#metoo
2018. jan. 13. 14:07
 18/26 anonim ***** válasza:

Most komolyan ilyen tanácsot kap, hogy tanítsa tiszteletre a párját? Hát mi a fenének van vele, ha nem tiszteli a csaj?

Ha engem összeverne valaki, kicsit sem tisztelném jobban, sokkal inkább megvetném, szerintem ezzel sokan így vannak, egy pofon sem vált ki tiszteletet. A viselkedés már igen. De ezt sem egy felnőttnek kell tanítania egy másiknak. Egyenrangúak vagytok, nem kell megnevelned a csajt, dobni kell a fenébe. Majd talál olyat, aki szereti, ha lekezelően bánnak vele és semmibeveszik.

DOBD AZT A CSAJT!

2018. jan. 13. 14:19
 19/26 Heart of Darkness ***** válasza:
100%

Nem tudom miért jön itt bárki a gyengeséggel.. Nem a gyengeségről szól. Én egyszerűen csak nem akarnék olyan nővel együtt élni aki, ha dühös akkor megüt.. Számomra egyszerűen nem elfogadható dolog. Még akkor se, ha nem fáj, de véleményem szerint elég alja dolog megütni a másikat. Legyen akár nő vagy akár férfi az illető.

Nem kell ehhez bántalmazottnak lenni, hogy valaki ne viselje el azt, hogy a párja megüsse.

2018. jan. 13. 14:22
 20/26 A kérdező kommentje:
Sehol nem írta olyat, hogy ez velem történt. Tegnap tanúja voltam, hogy egy haveromat pofonvágta a barátnője, ezért kíváncsi voltam, egyébként mennyire gyakori ez.
2018. jan. 13. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!