Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ki iránt éreztétek azt, hogy csak pár percig, óráig találkoztatok, de nagyon tetszik, valami nagyon megfogott benne?
Volt már rá példa.
Ehhez hasonló talán 6 évvel ezelőtt az egyetemi infótanárnőm. Csak pár órám volt vele (hamar otthagytam a sulit), de első látásra is nagyon bejött. Fiatal, huszonéves infós nő volt hasonlóan gyönyörű, mosolygós arccal és mivel én is szerettem azt az ágat ezért külön tetszett is.
Sokat ábrándoztam arról, hogy leformázhatná a merevlemezemet.
Ugyanígy voltam én is kérdező, csak én a szájsebésszel :D
Egy 20-on éves férfi annyira megnyugtató és kedves, hogy a rettegésem csak elszállt.
Ha csak simán az utcán láttam volna akkor felmérem, hogy jóképű, de nem ilyen férfiak tetszenek, de amilyen biztonság érzetem lett tőle egy ilyen helyen az egyből vonzóvá tette :)
Nekem a nőgyógyászom. De ott a műtétnél használt tudatmódosító szernek is köszönhető volt a dolog, mert már többször találkoztam vele, és csak a műtét után éreztem, hogy te jó ég, én szerelmes vagyok ebbe az emberbe. Előtte, utána semmi nem volt:-)))
De azért inkább nem nála szültem utána, hanem egy nőnél, biztos, ami biztos alapon.
Az egyik régi mentorom ilyen volt: imádtam.
Itt is volt már privizésnél egy nő, aki bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!