Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok olyan lánnyal, aki valamiért szinte minden srácnak tetszik? Egyáltalán, létezik ilyen? =) (csak kíváncsiság)
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 12:19
2/12 anonim válasza:
Megan Fox..nemmondom h minden pasinak tetszik de a a Fölf 50% ának biztos:D
3/12 anonim válasza:
Nem. Ilyen nincs sem fiúban sem lányban, hogy az ellenkező nem szinte minden tagjának tetszik.
4/12 anonim válasza:
Megan Fox? Nekem annyira nem tetszik a képe. :S Akkor már inkább Jessica Alba. :D
5/12 anonim válasza:
Én szerintem igenis van olyan nő aki mindenkinek tetszik
6/12 anonim válasza:
Nekem se jön be megan fox, se jessica alba.
7/12 anonim válasza:
mindenkinek tetszik?
Vagyis a világ összes ellenkező neműjének kivétel nélkül?
Azért , mert a suliban népszerű valaki az nem a világot jelenti:-))) azaz nem mindenki.
8/12 anonim válasza:
Elég sok nő van aki mindenkinek tetszik.
Tudnék olyan csajt mutatni aki 10 ismerős közül 10-nek bejön.
De most van olyan aki nekem tetszik és tudok 2-3 olyat aki szerint is jól néz ki.
9/12 anonim válasza:
Én találkoztam. Gyönyörű volt, okos és vicces és elbűvölő. Igazi gyöngyszem. 10-ből 10 srác el volt tőle ájulva.
10/12 A kérdező kommentje:
Engem sokszor próbáltak meggyőzni, hogy ilyen nem létezik, de én tudom, hogy igen :D Meg látom mások szerint is :)
2010. aug. 7. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!