Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi sztereotípia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi sztereotípia a nők ízlésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A nők a rossz fiúkat szeretik

A nők a jó fiúkat szertik

A nők az érzékeny férfiakat szeretik

A nők az igazi Gentlemeneket szeretik

A nők a szőrös pasikat szeretik

A nők a csupasz férfiakat szeretik

A nők a külföldieket szeretik

A nők a szépfiúkat szeretik

A nők az elegáns férfiakat szeretik

A nők a hosszú hajúakat szeretik

A nők a rövid hajúakat szeretik

A nők a durva pasikat szeretik

A nők a gyengéd pasikat szeretik

És egyáltalán mi értelmük van?FIÚK?!EZEKET TI TALÁLTÁTOK KI?!ÍGY NEKTEK NEHEZEBB!

2010. jún. 4. 21:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A nők ezt egyáltalán nem hiszik,tudják hogy nem elég ez egy férfinak,de az a baj hogy a férfiak egy nagyobb része gyakran csinálja az ellenkezőjét...inkább mennek el egy szép,csinos,gömbölyded keblű nővel,mint egy kicsit ducibb,aranylelkű,tanult lánnyal.
2010. jún. 4. 22:57
 12/19 A kérdező kommentje:
És nem mellesleg igen is az arányos test nagyon gyakran bőven elég arra hogy egy nő hetekig-hónapokig megtartson egy férfit(de csak arra)De azt minden nő tudja hogy ez nem elég egy párkapcsolathoz.
2010. jún. 4. 23:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Az is tény hogy nektek meg izmos férfi test kell, évekig gyúrhat az ember hogy megfeleljen nektek, aki soványabb vagy kövérebb azt férfinak sem nézitek.Ez is hamis sztereotípia lenne?
2010. jún. 4. 23:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen az.Ez a ti rossz indulatú sztereotípiátok ugyanúgy a nőkről.Rengeteg nő van aki imádja a húsos férfiakat.
2010. jún. 4. 23:16
 15/19 anonim ***** válasza:

És a soványakkal mi a helyzet?:D

Én pl. csak 60kg vagyok ez eltaszít minden nőt, ez is sztereotípia lenne?

2010. jún. 4. 23:17
 16/19 A kérdező kommentje:
A sovány férfiakat is nagyon sokan szeretik.(Bocs kihagytam)
2010. jún. 4. 23:19
 17/19 A kérdező kommentje:
Oh,az utolsót azelőtt küldtem mielőtt elolvastam volna az utolsó választXDBocsi lassú vagyok^^
2010. jún. 4. 23:21
 18/19 anonim ***** válasza:
a nőknek mindegy h milyen a pasi,csak csörögjön a forint,h legyen mire riszálni!
2010. jún. 5. 10:22
 19/19 A kérdező kommentje:
Megtennétek hogy megpróbáltok nem minden nőt lealacsonyítani?Nem nők,hanem egyes nők.Ha van egy gazdag nő általában kb. 10szer annyi udvarlója van mint másoknak.A pénz minden elmét megmozgat.Ez nem csak női szokás.És különben is,ha ez a te gondolkodás módod,hogy a nőnek csak pénz kell,sose lesz szerelmed,mert alapból reménytelennek érzed a helyzeted.Ne érezd.Akik meg megvásárolják a nőket azoknak meg az a bajuk hogy másképp felé se néznének,olyan undorító,visszataszító stílusuk van.
2010. jún. 5. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!