Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva megalázás, mégis mit tegyek?
Vannak nők, akiktől én is csak szexet akarnék. Ez nem a nő hibája, csak egyszerűen vele nem lennénk kapcsolat kompatibilisek. Ezt simán lehet érezni.
Na az már más kérdés, hogy soha nem kecsegtettem nőt többel, ha nem gondoltam úgy. Amikor csak szexet akartam, akkor megmondtam neki őszintén ezt. Utána el tudta dönteni, hogy megfelel-e neki. Szóval a csávó egy igazi tirpák volt (ahogy az szokott lenni).
Ne magadban keresd a hibát. Egészen addig ne, amíg ez kirívó eset. Amikor már sorra csak olyan faszikat találsz, akik csak egy lyukat látnak benned, lehet át kellene gondolnod, hogy kikhez vonzódsz - hol ismerkedsz.
ez most kicsit durva lesz, de nezd a dolgot masik oldalrol
ez egyaltalan nem megalazas, ez mindossze annyi, hogy te elkepzeltel valamit a fejedben a pasirol, a pasi nem adta jelet, hogy ebbol nem lesz komolyabb kapcsolat ezert te elkezdtel mindenfele almot kore epiteni
nem jott ossze, a kartyavarad osszeomlott es most szarul erzed magad
nincs ebben semmi megalazas, csupan annyi, hogy nem volt rendes kommunikacio koztetek (nem beszeltetek meg az elejen, hogy ez most mi), illetve hagytad, hogy a fantaziad eluralkodjon a gondolataid felett es elvarasaid voltak, amikrol a pasinak valoszinu fogalma sem volt
nem baj, ez jo lecke volt, tudod, ami nem ol meg csak megerosit
azt mondod a jarasodon is latszik, igen mert a lelek kihat a testre, de tudtad, hogy a test ugyanugy kihat a lelekre? probald ki, csinalj gyakorlatokat, huzd ki magad, vegyel fel egy olyan pozt, mintha te lennel a vilag ura, a kiralylany, probalkozz, elobb utobb menni fog es meglatod a tested (a tartasod) hatassal lesz a lelkedre es egyszercsak ugy fogod erezni, hogy tenyleg te vagy a pricess ;)
Kérdező, ne magadban keresd a hibát. ha egyszer ő olyan pasi, aki nem akar kapcsolatot, lehettél volna akármilyen. az viszont nagyon undorító, ha ezeket az orrod alá dörgölte, mikor megkapott...
szerintem a legtöbb pasinál ki kehet szűrni mit akar, mennxire te érdekled, vagy csak a tested.
tőlem is volt már aki csak szexet akart, meg olyan is, aki kapcsolatot. így lettek komoly kapcsolataim.
fel a fejjel, legközelebb talán jobban felismered a jegyeket. de most ne önmagad sajnáld, az senkinek nem tesz jót :)
Kérdező!
Az elhúzott testi érintkezés miatt van.
Egyszerűen arról van szó, hogy ha neked is jó volt, akkor ne éld meg megalázásnak.
Vedd úgy, hogy jól érezted magad, elvetted ami neked is kellett és kész.
Legközelebb tanulj belőle, és ne húzd az időt ennyire.
Nem aqzt írtam, hogy fűvel fával, de azért 3.-4. találkozóra azért már illik tudni, hogy mit akar a másiktól az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!