Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nokre gerjednek a pasik. Mit gondoltok, van benne valami? (Rovid cikk)
#1 Mert aztán akinek ilyen a gerince, az csak kövér lehet, nem?
Attól, hogy így áll a csontja, még egyáltalán nem biztos, hogy zsíros. Lehet, hogy vékony formás fenékkel, ami így egyáltalán nem hangzik rosszul, igaz?
22/N
Baromság.
Általában a csinos,igényes fitt nőkért vagyunk oda,pl:
- Kiss Virág
- Kocsis Alexandra
nagy átlagban gondoltam őket nem dobnánk ki az ágyunkból.
Ívelt gerinc marhaság,lehet pörsent a hasa meg husis akkor lehet ívelt,nem kellene 100Milliárdért se.
Szerintem sincs ebben nagy igazsag, es elonye sincs sok. Nekem is ilyen a derekam, es ez miatt a hasam kidomborodik, pedig tenyleg egyszal bel vagyok, nem vagyok kover.
Szerintem az elso verziot ha tetotol talpig neznenk, szebben mutatna, mint a masodik.
Szerintem a pasik amugy se a gerinced ivenek formajat nezik, ha mar fenektajekon van a szemuk. :D
Így van kérdező,popsi legyen kerek formás feszes.
Ezt nézzük leginkább,legalábbis sokan.
Hozzátenném a sorrenfd nálam legalábbis így jönne:
- Hosszú haj
- lapos has
- Kerek popsi
- Formás csinos lábak
- Nőies öltözködés
- Magassarkú cipő
- Arc
Gerinc íve hülyeség
magas sarkut ne hordj az nem jon be sokaknak. a mu korom sem csak megavgnal vele , ha pici esztetikis bele fer
. Egy igazi ferfinak kozel sincsennek akkora elvarasai mint az elottem szolonak. neki ki rakati babu kell. azt is kapja szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!