Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti szólnátok a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szólnátok a barátnőtöknek, hogy a párja 'készül/t' megcsalni őt? Férfiak is irhatnak, ellenkező esetben szólnátok a havernak?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekkori barátnőm, azóta is elég jóban vagyunk, a párjával is, többször megyünk közös programokra négyesben.

Kb egy fél éve történt, hogy az ő párja és az enyém kettesben maradtak és szó szerint arra kérte a páromat, hogy menejenek el egy este a közeli városba, mivel hogy ő tud jó pár helyet mert "még az egér is megunja a lyukját" és úgy me-ugna valakit.

A párom persze nem ment bele. Arról nem tudok, hogy végül elment-e egyedül a másik srác, viszont volt egy érdekes balhéjuk ezzel kapcsolatban, mikor is egy nőnek a barátja panaszkodott az én barátnőmnek, hogy szálljon le az ő csajáról. A barátnőm pasija ezt kimagyarázta, hogy rosszban van azzal a csávóval és emiatt hazudja ezt.

Engem azóta furdal a lelkiismeret, hisz már tervezi, hogy feleségül vegye a barátnőmet (igy számomra már egy utolsó szennyláda, és még mindig mutogatja a meztelen nőket a páromnak hogy nézd má' milyen jó nő ez is meg az is) Tuti, hogy azért akarja feleségül venni, mert akar egy biztos pontot, ráadásul beszédhibás és elég komoly cukorbeteg, össze kéne tegye a két kezét, amiért olyan barátnője van.

Ellenkező esetben én biztosan szeretném tudni, hogy ilyen szándékai vannak a páromnak, és elvárnám, hogy a barátnőm szóljon. Viszont félek, hogy nem kellene bele avatkoznom és a végén én leszek a hibás. De azt se szeretném, hogy ilyennel élje le az életét a barátnőm.

Ti mit tennétek a helyemben? 21N

2018. jan. 10. 11:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk elgondolkoznék, hogy milyen ember a párom, ha így falaz egy ilyen féregnek... vagyis akkor szerinte okés dolog maga a megcsalás...
2018. jan. 10. 12:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én szóltam. És újra megtenném, bármikor.

Fordított esetben én is elvárnám.

2018. jan. 10. 13:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy szólnék, pont azért, mert én is elvárnám ugyanezt! A pároddal meg ne foglalkozz, ha neki fontosabb egy ilyen görénynek a barátsága mint te, akkor ő is annyit ér. Ha pedig normális, akkor meg fogja érteni a döntésedet!
2018. jan. 10. 13:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a barátod akkor megmondod neki hogy ne menjen hozzá mert egy szexuális segédeszköznek nézi.

A konkrét sztorit ne mondd el ha a párodnak megigérted. Ő megbízott benned és elmondta, te megígérted hogy nem adod tovább akkor ne játszd el a bizalmát mert azt soha nem fogod visszaszerezni.

Csak akkor mondd el a konkrét sztorit ha feloldozást kapsz a titoktartás alól.

Különben a legjobb lenne a barátod megszakítaná a kacsolatot a másik sráccal és ő mondaná el a barátnődnek személyesen. Első kézől hiteles az infó.

2018. jan. 10. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés adott egy jó ötletet. Van egy nő, aki nagyon bejön. Sajna van párja. Most, ha a barátnőjének elmondom, a párja megakarja csalni, a barátnő elmondja neki. Ezért kidobja a párját, akkor már is van esélyem nála:))
2018. jan. 10. 15:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük félre, hogy undorító gondolat... Ez több sebből vérzik azért...

- a barátnő első kérdése lesz, hogy honnan tudod... mit válaszolsz?

- szerinted a csaj fog hinni valami ismeretlen pasi pletykájának, aki rá akar mászni?

- attól, hogy szakítanak, miért jönne össze veled?

Más azért a kérdező helyzete, meg más egy érezhetően kamu mese, ami szét akar szedni két embert.

2018. jan. 10. 15:55
 17/20 anonim ***** válasza:
# 16/16 Miért ne? Olyan jó más kapcsolatában turkálni.
2018. jan. 10. 16:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Szólnék. A közeli barátnőim olyanok, mintha a családom lennének, és nem lennék képes hagyni, hogy valami pasi tönkretegye őket. Mi értelme egyáltalán a barátságnak, ha nem vigyázunk a másikra?
2018. jan. 10. 17:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Mondd el..nem is kérdés istenem
2021. jan. 29. 15:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezt tuti emondanám, ez gáz.
2022. febr. 7. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!