Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt feldolgozni, hogy olyannal létesít az ember szexuális kontaktust, akivel nem akart?
És akkor mi van? Szexeltek egyet, és az élet megy tovább. Nem megerőszakolta.
A csaj meg józanul pontosan tudta, hogy a srác bele van zúgva. Csak azt várja, mikor kerülhet hozzá közelebb.
Nem kell itt senkit hibáztatni meg mártírkodni. Tanuljon az esetből.
Kérdező, az átlag férfiből hiányzik az a tulajdonság, hogy minden hátsószándék nélkül barátként tudjon nézni egy nőre, szóval már itt bukott a dolog. Szomorú, hogy ilyen tanácsot kell adni, de ha te vagy a lány, akkor ezentúl ne engedd el magad férfi közelében (mint látod még olyanéban sem, akit ismersz) mert konkrétan sosem lehet tudni. Az ivást tartogasd a lányos bulikra. A részeg férfiak amúgy is általában gusztustalanul és nyomulósan viselkednek, sokszor ingerlékenyebbek is a részeg lányok meg tapasztalataim szerint csak többet nevetgélnek, és legfeljebb énekelgetnek, szóval amúgy is kellemesebb a társaságukban lenni.
És bár ez most nem tűnik úgy, de az idő minden sebet begyógyít. Talán teljesen nem fogsz tudni megbízni másokban (nem is kell, sőt!) de könnyebb lesz.
Réazegen, hányás után az ember ki van ütve. Ha így volt, az nem szex, hanem erőszak.
15# Azt írja, hogy konkrétan szex nem volt.
Kérdező: ez így baromi zavaros, hogy ki kivel mit hogyan merre mennyire mit. Semmi értelme a kérdésnek.
Nekem az jött le, hogy volt egy pocsék szex, amit megbántál. Nem kell ezen ekkorát lelkizni. Legközelebb nem kell az öntudatlanságig bebaszcsizni, aztán kész.
Láttam, csak az egyszerűség kedvéért írtam így, számomra a szex az előjáték és/vagy aktus, szóval az orál is beletartozik pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!