Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Előfordult már veletek, hogy elhagytak titeket egy másik nőért?
Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 16:19
11/13 anonim válasza:
Eddig még nem. Sose csaltak meg (legalabbis nem tudok róla).
13/13 anonim válasza:
Igen, bár mikor kezdodott kozottuk a dolog mar szxrban voltunk, mikor meg kiment hozza akkor pedig mar konkretan szakitottunk csak nem birtuk elengedni egymast. Csak ezutan hagytam ott vegleg, kivantam hogy ne kapjon el semmit mert egy kulfoldi prostit talalt maganak aki penzeli ot. Felev se telt el a csaj azota terhes, elmeletileg tole.
Elengedtem ot mar teljesen de utolag kicsit hianyoznak a szep emlkek meg raadasul tudom hogy a penz vegett ment es nem az ember miatt... Igy nehezebben birtam elfogadni de tulleptem ezen par honap mulva:-)
3 eves kapcsi volt igazi erzelmi hullamvasuuut....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!