Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a barátnőtöknél aludnátok és véletlen összekennétek széklettel a lepedőt?
Kimosnám.
A vonatos sztori a leggázabb, nem tudom, mit csináltam volna, remélem, csak kitalált történet:
Egy fiú randizott egy lánnyal, kávéztak majd vonattal mentek színházba. A kávé után már nagyon csikart a fiú hasa, érezte, hogy gond lesz. Egy kis adag bement a nadrágjába...gondolta így nem ül fel a vonatra aztán meg be a színházba. Behívta a lányt a plázába, hogy vegyen egy lehetőleg ugyanolyan nadrágot, mint ami rajta van, aztán átvegye a vonaton. A lány állandóan mellette állt, zavarában egy mellényt is vett, hogy ne legyen feltűnő az ügy. Odasúgta a pénztárosnak, hogy a mellényt mégse kéri, csak a nadrágot. Kapta a szatyrot, igyekeztek a vonathoz. Akkor már érezte, hogy konkrétan belement a kaka a nadrágjába. Felszálltak, kapta a szatyrot, vécébe el, szaros nadrág le, kidob az ablakon, szatyor elő...
a pénztáros a mellényt csomagolta be.
Memnyit itattok az este?
Igy vasarnap delelott ilyeneket olvasni xddddd.
"amugy is egy lany sokkal bidosebbet sz..ik,noverem utan mentem wcre is olyan budos volt"
Azt ugye tudod, hogy ez nem az illető nemétől, hanem a táplálkozási szokásaitól, egészségügyi állapotától, és hasonlóktól függ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!