Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy bírja a singliséget?
3 hónapja. Amúgy egészen elvagyok. Búvárkodom a saját gondolataimban.:D
22/F
2 éve és mikor hogy, általában jól elvagyok, de néha rám tör a "jó lenne ha" érzés.:D
19/L
29/N
2,5 hónapja.
Még nem valami jól.
én tök jól elvagyok párkapcsolat nélkül, igaz az elmúlt hónapokban beleszerettem valakibe és nagyon pocsék volt mert viszonzatlan maradt de most úgy érzem lassan kijöttem belőle és megint jól érzem magam, viszont az elvárásaim csak nőttek szóval ja :D
amúgy másfél éve vagyok egyedül 25N
24 éve vagyok szingli. Már olyan rossz fizikai/mentális állapotban vagyok, hogy nem tudom, valóban a szex és barátnő hiánya miatt vagyok-e ilyen vagy ezek már általános egészségügyi problémák. Mindenesetre a libidóm szinte nulla, teljesen le vagyok fogyva, a stressz, a fáradtság és görcsösség pedig mindennapos jelenség.
24/F
Én 2 éve vagyok szingli. Igaz egy ideig jó volt, hogy egyedül vagyok és nincs kötöttség de mostanában újra vágyom egy komoly kapcsolatra. :) Csak nem jött össze ezidáig.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!