Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogy bírja a singliséget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy bírja a singliséget?

Figyelt kérdés
Kort nemet és hogy mióta vagy single
2018. jan. 6. 17:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
1 hónapja, nem jól.
2018. jan. 6. 17:48
 2/24 anonim ***** válasza:
Lassan egy éve. Hol hogy. De még mindig sokkal jobb, mint egy rossz kapcsolatban. 21/L
2018. jan. 6. 17:50
 3/24 anonim ***** válasza:

Teljesen jól. A párkapcsolat témát nem nekem találták ki.

N/29, 3 éve egyedül

2018. jan. 6. 17:53
 4/24 anonim ***** válasza:
30 éves koromig elég sok időt töltöttem egyedül, nem volt nehéz, mert mindig el tudom magam foglalni, szerintem a kezdete óta nem unatkoztam egy percet se. Most hogy egy ideje úgy tűnik hogy komolyabb kapcsolatban vagyok, elmondhatom, sose adjátok fel, mert sosem késő, és mindig van remény.
2018. jan. 6. 17:54
 5/24 anonim ***** válasza:
#4* a gimnázium kezdete óta nem unatkoztam egy percet sem.
2018. jan. 6. 17:55
 6/24 anonim ***** válasza:

Fél éve egyedül. Egy hónapja voltam utoljára randizni. Akik taliznának velem úgy érzem hogy nincs értelme mert nem illünk össze.

40/N

2018. jan. 6. 17:58
 7/24 anonim ***** válasza:
2012 óta egyedül vagyok. Amikor tűzközelbe kerülök, határozottan lehúzom a rolót egyértelműsítve a delikvensnek, hogy ne próbálkozzon. Semmi szükségem párkapcsolatra.
2018. jan. 6. 18:10
 8/24 anonim ***** válasza:
25F es masfel eve vagyok egyedul. Megvagyok igy is köszönöm , de azert nyitott szemmel jarok ;)
2018. jan. 6. 18:17
 9/24 anonim ***** válasza:

Megfogyva bár, de törve nem...:D

Jura és talán.

2018. jan. 6. 18:21
 10/24 anonim ***** válasza:
Sok éve már, hogy nincsen komoly kapcsolatom, jól bírom, mert szeretek egyedül lenni, nem unatkozom, ennek ellenére örülnék, ha lenne egy hozzám való társam, de mivel nem is keresem, és fiatal sem vagyok, így egyelőre marad ez az állapot.
2018. jan. 6. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!