Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért olyan visszataszito nektek az alkoholizmus?
mert büdős, ha valaki bűzölög a piától. és egy részeg csávó kiszámíthatattlan. plusz eléggé szánalmas, hogy ezt csinálja puszta menőzés céljából.
L/18
Tényleg hülye kérdés...
Nem igazán örülnék, ha a párom egyszer úgy feküdne mellém, hogy egy fordulattal rám is hány... Meg amúgy is. Undorító, ha valaki részeg, és nem tud viselkedni.
21/L
Inkább te válaszolj! Te mi vonzót látsz benne? Mert szerintem semmi vonzó és jó nincs benne akkor miért ne lenne visszataszító? Az ember viselkedése ilíenkor sokszor ijesztő, agresszív, büdös, és a jelleméről is tudni lehet hogy gyenge mert biztos gondjai vannak azért iszik, mert képtelen megoldani. Akinek nincs gondja az nem fogja magát minden buliban részegre inni. Te tudsz egy jó dolgot mondani a piáról amit normális módon nem lehet elérni?
18L
ismerek alkoholista embert.. láttam hogyan épül le szellemileg és testileg...
20/F
mert egyszerűen undorító tud lenni egy részeg ember...a páromból pl akkor szerettem ki, mikor lerészegedett és elhordott minden félrekefélő krvának teljesen alaptalanul, a másik, ha nem agresszív az illető, akkor meg teljesen értelmi fogyatékos módon viselkedik...engem meg az intelligens, okos emberek vonzanak, a buták taszítanak és egy részeg csak hülye lehet.... arról nem is beszélve, h lehet kinyitja a száját és leokád, de jobb esetben is te hányod el magad a szagától....
iszogatni oké, én is szoktam, de részegedésig sosem, és másokat is inkább otthagyok a fenébe, ha már elkezd úgy viselkedni
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!