Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi azzal a gond, hogyha valaki messzebb lakik vagy nem a városban él?
Én már megkaptam azt, hogy 20kmes távolság sok neki, mert én nem Budapesten lakok hanem 20kmre tőle. Szerintem egy 200 kmes távolság se sok, ha szeretik egymást sőt még elég romantikus is tud az lenni, hogy nem találkoznak mindennap, de az a pár találkozás sokkal jelentősebb, tartalmasabb, mintha mindennap találkoznának.
Nem tudom miért kell ebből nagy hajcihőt csinálni pláne egy 20 km miatt, mikor könnyen meglehet oldani azt a kis utazást. Nagyon elvannak lustulva egyesek.
Én és a párom egymástól 150 km-re lakunk, és egy év alatt még mindig megoldottuk, hogy találkozzunk, pedig mindketten dolgozunk, igaz, az ő munkahelye kicsit rugalmasabb. De minimum hetente találkozunk. Nem gondolom, hogy nem lenne tartalmas a kapcsolatunk, vagy felületesen ismerném. Nyilván kevésbé ismerem, mint ha együtt élnénk, de nem csak azért vagyunk együtt, hogy dugópajtik legyünk. Mikor összejöttünk, tartottam a távkapcsolattól, mivel már volt egyben részem, de a párom buzditott arra, hogy ez a távolság nem áthidalhatatlan.
Egyébként, vannak ismerőseim, akik ugyan férj és feleség, együtt laknak, mégis alig látják egymást a munka miatt, szóval akkor sincs garancia a több együtt töltött minőségi időre.
20 km lószar, Pest külvárosában már megvan az a távolság. :D
1000 km után pedig végképp semmi - bár most már a párommal sincs köztünk egy sem, félév után felszámoltuk a kát országnyi különbéget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!