Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit vártok el a párotoktól, ha elkezd egy másik férfi bámulni titeket, a párotok ettől meg bepipul?
a kérdésem kissé értelmetlen, így utólag elolvasva, már mindegy. :(
Illetve nem akartam senkit megbántani, akinek esetleg nincs barátnője, őket pláne nem.
Egy közintézményben történt, leült velünk szemben egy rövidnyakú, 3 ajtó szekrény, kissé debil kinézettel, és hol engem bámult, hol a páromat. Persze eleinte a páromat bámulta, amikor felállt, nézte a hátsóját, stb.
Nem tudom, más férfi hogy reagálja le az ilyesmit, én biztosan nem bámulom azt a lányt, aki mellett ül a párja, főleg ilyen stílusban.
Illetve akkor sem, amikor egyedül van(legalábbis amikor nem veszi észre)
Én előbb pipulok be, kb. fél perc után beszólok valamit, de ha nem akad le rólam, akkor megnézheti magát.
A párom nem fog verekedni vele, de a társalgásával kettő oerc alatt megsemmisíti a fickót - volt már rá példa sörözésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!