Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy nem túl szép lánynak vagy átlagos lánynak van önbizalma?
Szerintem túlreagálod MERT ilyen azokkal a lányokkal is történik, akiknek nem voltak ilyen rossz élményeik.
A “semmi esélye” féle megjegyzés arra vonatkozik, hogy annál az egy fiúnál nincs. Bunkókkal nem kell foglalkozni, meg letörni miattuk, mert semmit sem vesztettél azzal, ha épp náluk nincs esélyed. Inkább ne legyen náluk.
Szerintem nem kell fennakadni ezen, lehet, hogy ők így értelmezik, nem a világ vége. Gyakran 10/10es nők nem kezdeményeznek, mert szerintük a férfinak illik, ezért fura egyeseknek, ha egy átlagosabb lány sokat kezdeményez. Ami azért is fura, mert még a fiúk sem kezdeményeznek folyton bárkinél, nagyon megválogatják, hogy kinél merészelnek. Tehát ez nem csak az átlagos lánynál “gáz”. Ennyi.
Nem ismerlek sem téged, sem azokat a fiúkat, de szerintem érdemes felülvizsgálni, hogy mi szerint válógatod azt, akiknél kezdeményezel (nem kell bárkinél, aki él és mozog, mert ezt pasik sem csinálják), illetve milyen jeleket értettél félre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!