Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy nem túl szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy nem túl szép lánynak vagy átlagos lánynak van önbizalma?

Figyelt kérdés
Értem itt azt, hogy meri hinni, hogy tetszik egy fiúnak és mondjuk a fiú csak haverként tekint rá, de van elég önbizalma ahhoz, hogy esetleg félreértse a jeleket?
2018. jan. 5. 23:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Elnézést, nagyon mérges vagyok, és csalódott és minden így egyben. Ezt így most le kellett írnom, ne haragudjatok. Sok dolgon átmentem az életben (műtét, gyógyszer, amitől majdnem kihullott a hajam, ez így mind tini koromban, nagyon megviselt) és kezdett visszatérni az önbizalmam most már kezdtem magam szerethetőnek, szépnek tartani, aki kellhet valakinek, és próbálkoztam fiúknál meg észrevettem, hogy hát azért lehet tetszem valakinek kaptam olyan jeleket. Aztán volt, egy fiú aki felé kezdeményeztem (semmi konkrét nyomulás, nem hívtam randira stb), és vissza halottam, hogy beképzeltnek titulált, hogy túl jó nőnek képzelem magam és semmi esélyem, és ezen mások is röhögtek.
2018. jan. 6. 00:08
 12/24 anonim ***** válasza:

Ha egészséges önbizalma és énképe van, az semmiképpen sem gáz. Ez meg fog látszani a kisugárzásán és érdeklődni fognak iránta.

Viszont ha egyetlen érdeklődő sem felel meg, mert "túl kövér, túl sovány, túl hangos, túl csendes...", akkor már nem az önbizalommal van baj, hanem azzal, hogy "túlárazta magát".

2018. jan. 6. 00:09
 13/24 anonim ***** válasza:

Én pontosan ilyen érzelmi hullámvasúton mentem keresztül, de annyi a különbség, hogy engem már nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam, és nem foglalkozok azzal, aki engem nem akar, mert túl rövidnek gondolom az életet, hogy felesleges emberre időt pocsékoljak. Tanuld meg elfogadni, hogy nem tetszhetsz mindenkinek, ahogy neked se tetszik mindenki. Nehéz, nekem is nehéz volt, de ez a megoldás. Illetve ne foglalkozz azzal, amit mások rólad gondolnak. Mások szavai ne térítsenek el az utadról.

2018. jan. 6. 00:12
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, nekem is van önbizalmam, sőt nyíltan kimondom, hogy szép vagyok. Mert ez tény, amit mások állapítottak meg, így okkal hihetem el. És nem is igen zavarna, hogy ha ezért elítélne valaki, az az ő dolga, nem az én bajom.:D
2018. jan. 6. 00:17
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem.

Ez lenne a normális.

Nem csak a szép nőknek van párjuk, családjuk.

22/N

2018. jan. 6. 00:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Akkor most lassan mondom hogy egy ovis is megertse: neeeem neeeemgaaaaz... (eget nezo szem...)
2018. jan. 6. 03:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalmad legyen is, nagyon helyes, de az önbizalom párosuljon kellő önismerettel is, egyébként nagyon könnyű átesni a ló túlsó oldalára az önteltség felé.
2018. jan. 6. 07:07
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
Az általad leírt sztoriban pedig pont, hogy a srác a bekèpzelt és felszínes, aki szerint ő túl jó neked.
2018. jan. 6. 07:11
 19/24 anonim ***** válasza:

#18: "Az általad leírt sztoriban pedig pont, hogy a srác a bekèpzelt és felszínes, aki szerint ő túl jó neked."

Abszolút nem kötekedésből kérdezem, de ezt miből szűrted le?

2018. jan. 6. 09:51
 20/24 anonim ***** válasza:

Ez az önbizalom, meg beképzeltség dolog nem csak a lányoknál probléma. A párkapcsolatnak az a lényege, hogy a lány/fiú magáhozillő társat keres.

Ha mindenki azon marcangolná magát, hogy nem a legszebb, az elég értelmetlen lenne, ez nem verseny, csak párkapcsolat, csupán hozzádillőt keress.

Ne haragudj, de szerintem bután van megfogalmazva a kérdés...... Neked nem az a bajod, hogy “önbizalmad van”, hanem az, hogy érdeklődsz egy fiú után, aki nem viszonozza. Ez más. Lehet önbizalmad olyanformán is, hogy hagyod azokat, akik nem érdeklődnek irántad, nem táplálsz feléjük hamis reményeket.

Annak Semmi Köze az önbizalomhoz, hogy bemeséled egy fiúról, hogy tetszesz neki. Nem kell bárkivel erőltetni a kapcsolatot, mert csak neked kellemetlen.

Én igyekszem kerülni az olyan helyzeteket, amelyben “félreérteném a jeleket”. Ha egy fiú barátkozik veled, vagy kedves hozzád (barátilag) azt tényleg nem kellene félreérteni. Én idegesitőnek tartanám, ha valakivel csak barátkoznék, ő meg ok nélkül azt hinné, nyomulok. Ennek semmi köze az önbizalomhoz.

Kérdéses az is, hogy milyen jelekből, mi okból értetted félre. Talán tett valami ténylegesen félreérthetőt??? Mert az ilyen “hozzám szólt, biztos tetszem neki” félreértések tényleg gázak.

2018. jan. 6. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!