Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, miért szoktátok megbanni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért szoktátok megbanni az egy éjszakás kalandokat?

Figyelt kérdés
Értem, hogy alkohol is játszik általában, meg izgató a tudat, hogy soha többé nem látod a srácot, de a nők mégis úgy számolnak be róla, hogy "sajnos már előfordult". Miért kell megbánni? Miért nem lehetne csak élvezni a szexet és nem arra gondolni, hogy "jó ég, holnap ez milyen ciki lesz"?

2018. jan. 5. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
Mert akkor komolytalan vok a férfi számára. Kiderül, hogy egy vok a sok közül.
2018. jan. 5. 19:30
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
10/11 Ez is, mint sok más hozzászólás, megerősít benne, hogy a diplomás nőket, csak luknak tekintem. Többet nem akarok tőlük.
2018. jan. 5. 19:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt olvastam erről, hogy akkor bánják meg pl, amikor csak a magány miatt megy bele valaki a szexbe, mert legalább egy kis töredékét megkapja így a "szeretetnek" és annak, hogy foglalkoznak vele, akarják őt is.

Vagy mert rosszul esik gondolom utólag, hogy könnyen odaadta magát, és nem kellett érte tenni semmit szinte.

(Nem volt egyébként egyéjszakásom, nem tudom, ha lenne megbánnám-e. De én pl teszek a külső megítélésre, igazából rám kevés embernek lenne joga fujjogni, mert szinte mindegyik sáros. ;) )

2018. jan. 5. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:
A 12-esnek meg fájdalmasan nagy komplexusa van, már ordít. :)
2018. jan. 5. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyrészt ,ha tudom ,hogy erre megy ki a játék és lett volna benne annyi gerinc , hogy előre megmondja ,hogy bocsi de csak megba..i akarlak mást vagy többet ne várj. De ugye ez nem ment,akkor nem megyek bele. Mert én szerettem és többet akartam tőle. De ő csak egy f@.z volt!!!
2018. jan. 5. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!