Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért szoktátok megbanni az egy éjszakás kalandokat?
Mert ha neten ismerkedem, élőben randizom komoly kapcsolat céljából egy férfival, akkor nem azt kérdezi először, hogy hol dolgozol és mennyit keresel, mit a nők, hanem, hogy hány partnerem volt előtte, hogy az utolsó kapcsolatom miért ért véget, és hogy hány fiúval feküdtem le. No ezt lehet nem az első talinál, de a másodiknál, vagy az első csók után biztosan.
És nem egy olyanról tudok, hogy a lélektani határ az egy kezemen meg lehessen számolni volt.
Én értem ezt, és meg is értem.
De ezért bánja meg sok nő, de mesze nem az összes nő.
Mondom ezt úgy, hogy életemben nem volt egyéjszakás kapcsolatom.
Régen koleszos időkben a csajok többsége a rossz szex miatt bánta a dolgot. Sokszor volt, hogy a pasi csak belesült 5 perc alatt és leheveredett aludni. A lány meg nézhette a plafont és elmélkedhetett az élet nagy kérdéseiről.
Az egyéjyzakásoknál azért megesik, hogy mindenki kiveszi a dologból amit tud, ha nem vessen magára. (Egyetemista körökben legalábbis így zajlott anno)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!