Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónap után az első szex már aktuális?
Mindkét fél huszonéves, nem szüzek, és 3 hónapja randiznak egymással. Általában heti 1-2 találkozó van, de akkor az egész napot együtt töltik. Egymásnál még nem aludtak.
Ebben az esetben korai még a szex vagy már aktuális lehet?
Szerintem ez elég kevés alkalom ahhoz, hogy megismerd. Akkor feküdjetek le egymással, amikor érzed a bizalmat iránta. Ne a társadalmi nyomás miatt tedd meg.
A sok ledér válaszoló bántását ne vedd magadra.
Valóban.
Ha eddig nem kedvelted meg, már nem is fogod...
Ha ti megbeszéltétek, és nektek megfelel, akkor várjatok még.
Szerintem is nagyon kevés a 3 hónap, főleg ennyi találkozóval..
De szokd meg, itt már nagyon ciki, ha valaki az első találkozó végén nem kefél a másikkal. :(
Azt csináld, ami neked és a partnerednek jó, úgyse fogsz tudni soha megfelelni mindenkinek!
Akik azt írják, hogy ha eddig nem kedvelte meg, akkor már nem is fogja, blablabla.... hallottatok már arról, hogy az emberek nem teljesen egyformák?
Én elhiszem, hogy van, akinél ha elsőre nem alakul ki vonzalom, akkor soha. Cserébe meg itt vagyok én, nekem 2-3 év ismertség kell a vonzalomhoz, annál kevesebb idő alatt még soha senkit nem tudtam kívánni, vonzónak találni.
Na, akkor most mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!