Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónap után az első szex már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónap után az első szex már aktuális?

Figyelt kérdés

Mindkét fél huszonéves, nem szüzek, és 3 hónapja randiznak egymással. Általában heti 1-2 találkozó van, de akkor az egész napot együtt töltik. Egymásnál még nem aludtak.

Ebben az esetben korai még a szex vagy már aktuális lehet?

2018. jan. 4. 20:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen primitív barmokat, mint a #9, honnan szalajtják?
2018. jan. 4. 21:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi találkozás után még csak meg se kedvelted és együtt sem vagytok "hivatalosan", akkor ne is feküdj le vele, mert ebből sose lesz kapcsolat.
2018. jan. 4. 21:47
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ez elég kevés alkalom ahhoz, hogy megismerd. Akkor feküdjetek le egymással, amikor érzed a bizalmat iránta. Ne a társadalmi nyomás miatt tedd meg.

A sok ledér válaszoló bántását ne vedd magadra.

2018. jan. 4. 21:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pároddal megbeszéltétek ezt, és egyetértetek, akkor mi a kérdés? Ne mások döntsék el, hogy mikor feküdjetek le egymással!
2018. jan. 4. 22:14
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
Én is három hónap után feküdtem le a párommal. Nincs semmi baj ezzel. Ha megbízol benne akkor semmi akadálya akár egy hét, akár egy év telt el. Nem időfüggő. Ha törődik veled a párod várni fog rád. És nem számít, hogy szűz vagy e vagy sem.
2018. jan. 4. 23:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Valóban.

Ha eddig nem kedvelted meg, már nem is fogod...

2018. jan. 5. 03:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Nagyon nem normális, hogy csak ennyit találkoztok és ha eddig nem tudtad annyira megismerni, hogy kapcsolat legyen már nem is lesz, max lagymatag állóvíz.Gondolom azért minden nap beszéltek, mert akkor is bőven meg kellett volna annyira ismerned, hogy tudd mennyire vonzódsz.
2018. jan. 5. 07:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez nem azokzól függ, amiket leírtál ide.
2018. jan. 5. 09:42
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha ti megbeszéltétek, és nektek megfelel, akkor várjatok még.

Szerintem is nagyon kevés a 3 hónap, főleg ennyi találkozóval..

De szokd meg, itt már nagyon ciki, ha valaki az első találkozó végén nem kefél a másikkal. :(

Azt csináld, ami neked és a partnerednek jó, úgyse fogsz tudni soha megfelelni mindenkinek!

2018. jan. 5. 12:03
 20/22 anonim ***** válasza:

Akik azt írják, hogy ha eddig nem kedvelte meg, akkor már nem is fogja, blablabla.... hallottatok már arról, hogy az emberek nem teljesen egyformák?

Én elhiszem, hogy van, akinél ha elsőre nem alakul ki vonzalom, akkor soha. Cserébe meg itt vagyok én, nekem 2-3 év ismertség kell a vonzalomhoz, annál kevesebb idő alatt még soha senkit nem tudtam kívánni, vonzónak találni.

Na, akkor most mi van? :D

2018. jan. 5. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!