Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a későbbiekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a későbbiekben gond lesz, hogy már most sokkal többet keresek, mint a párom? 23/L

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, olyan tudással, amit szerencsére nagyon jól megfizetnek. A szüleim is jómódban éltek, de nekem megtanították, hogy ne ez alapján ítéljek meg senkit és dolgozzak meg mindenért, így hát évek óta olyan párom van, aki negyedannyit sem keres, mint én, de szerencsére eddig boldogok voltunk. Az utóbbi időben viszont a falujában elkezdték mantrázni az idős hölgyek, hogy én egy percet sem dolgoztam, a szüleim tartanak el, mi lesz így velünk. Sikerült ezzel barátom édesanyjának a fejét telebeszélni, és kezd átülni barátomra is ez a dolog, egyre többet csesztetnek. Nagy vitánk is volt ebből, és sajnos kicsúszott a számon, hogy “ ha tanultál volna rendesen, te sem itt tartanál “. Borzasztóan szégyellem magam ezért, és félek, hogy ez fogja a kapcsolatunk végét jelenteni később. Mit tegyek?
2018. jan. 4. 18:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha a párod normális mentalitású akkor neked hisz nem ismeretleneknek. Nem tudja, hogy mitből élsz vagy mi? Ha tudja, hogy te dolgozol a pénzedért akkor mégis hogy a francba mondhat olyat, hogy a szüleidtől van a pénz? Vagy ennyire nem ismeritek egymást? Szerintem itt ez a legnagyobb probléma, hogy fogalma sincs rólad.
2018. jan. 4. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
Hallod lány hát beszélj már a paliddal hogy ne falusi Böbinénik véleménye miatt álljon már beléd. Beletették az irígységet. Ez a baj.
2018. jan. 4. 19:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Azt írod,hogy a falusi pletyka arról szólt,hogy Te sosem dolgoztál, a szüleid tartanak el.

Nem tudom,hogy innentől fogva a barátod anyja hogy hihetett el bármit is, hiszen Ő is tudja,hogy Te dolgozol.

Bár gondolom ez nem régóta van így, ha 23 éves vagy nemrég végezhettél, tehát nem is régóta dolgozol.

Hülye kérdés, nem szeretnélek megbántani, de tényleg nem zuavar Téged,hogy a pasid jóval kevesebbet keres?

Egyébként lehet,hogy amennyiben igyekvő esetleg a későbbiek folyamán változna a helyzet, akár tanulhat is tovább, vagy jobban fizető állást is talál.

Én a helyében viszont ezután a kijelentésed után - bármilyen indulatból vágtad is oda- nem terveznék egyenlőre hosszabb távra Veled.

Ezzel nem csak az anyagi különbséget hangsúlyoztad kettőtök között, egyszerűen hülyének tituláltad, alacsonyabb szintűnek magadtól.

2018. jan. 4. 19:40
 14/20 anonim ***** válasza:
40%

"... ha tanultál volna rendesen, te sem itt tartanál..."

ENNYI! Pont ezért nem kezdünk tanultabb, műveltebb, iskolázottabb, egzisztenciálisan biztosítottabb, léptékekkel többet kereső helyzetű nőkkel.

2018. jan. 4. 19:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Régóta dolgozom, mert már 16 éves korom óta diákmunkában is azt csináltam, amivel most foglalkozom. Emiatt már 18 éves korom óta megismerték a piacon és gimi utolsó évében és egyetem mellett is végig ezt csináltam. Szóval régóta dolgozom, erre sem lehet fogni sajnos a híreszteléseket :(
2018. jan. 4. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Írtam már, rakd össze. Nem az a lényeg mit mondanak. Egy idő után, akkor is elő jönne, ha senki nem mond semmit. Nagyok a különbségek. Ez, hosszú távon, nagyon kevés kapcsolatban működik. Későbbiekben, nyaralás, ház, gyertek, minden hol kiütközik.
2018. jan. 4. 20:44
 17/20 anonim válasza:
0%
Nem a pletyka meg a fizetés beli különbség a legnagyobb probléma, hanem az eltérő mentalitás. Míg te egy szorgalmas, kitartó, ambíciózus ember vagy, addig a párod egy kényelmes, elvagyok a langyos vízben is típus. Ez fog hosszú távon gondot okozni, nem a pletykák. Ráadásul, amit a fejéhez vágtál (bár teljesen igaz), az biztos, hogy mélyre ment és nem fogja elfeljteni soha, akkor sem, ha megbocsát. És az a szomorú, hogy pont neki látnia kellett, hogy megdolgoztál/dolgozol a pénzedért. Egy igazi társ soha nem irígyli a párja sikereit.Ezt a "kapcsolatot" ne sajnáld. Keress olyat, aki megbecsül.
2018. jan. 5. 00:14
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

hát abban van igazság, hogy ha tanult volna, lenne papírja, akkor jobb munkát is kapott volna, amivel ő is sokat kereshetne. a papír valamiért nagyon fontos.

meg azért ne csináljunk úgy, mintha az emberiség krémje a tanulatlanok közül kerülne ki.

persze sok pénze lehet bármiből az embernek, végülis mennyi tanulatlan gazdag cigány van. :D

2018. jan. 5. 01:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Elárulod legalább privátban, mivel foglalkozol?
2018. jan. 5. 08:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Akik írják, miért nem tanult. Azok tudnának olyan országot, társadalmat mutatni, ahol mindenki, minimum diplomás? Van akinek lehetősége, akarata nincs tanuláshoz és van akiknek egyszerűen nem megy. Itt rossz helyről választottak. Ilyen esetekben, a nő minden további nélkül eltartja a férfit, a férfi meg fenntartás nélkül elfogadja. Különben, nem fog működni.
2018. jan. 5. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!