Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra kizáró ok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra kizáró ok, ha valaki fájdalomcsillapító gyanánt alkalmanként használ könnyűdrogot?

Figyelt kérdés

Ha kapcsolatot akartok valakivel, akkor nektek kizáró ok, ha az illető 2-3 havonta fejfájásra, vagy fogfájásra elszív 1 vagy 2 "vicces cigit" este?

(Lassan 10 éve ugyanez a gyakoriság, a hatás maga nem nyűgözi le, viszont a fájdalomcsillapító gyógyszerek nem hatnak semmit, ez meg igen)

2018. jan. 4. 13:46
1 2 3
 11/22 Diavolino44 ***** válasza:
0%
Ha no vagy akkor nem gond ha ferfi akkor igen.
2018. jan. 4. 14:13
 12/22 A kérdező kommentje:
Azt még megírnátok, hogy MIÉRT kizáró ok?
2018. jan. 4. 14:14
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
Embere válogatja, nekem egyáltalán nem kizáró ok. Akkor se lenne az, ha nem fájdalomcsillapítónak használná, hanem a hatása miatt, amennyiben tényleg csak alkalmanként történik és nincs állandóan beállva.
2018. jan. 4. 14:43
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Kizáró ok. Minden drog, minden függőség az lenne.
2018. jan. 4. 16:16
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Amiatt tartom annak, mert lenne bennem egyfajta félelem, hogy idővel rászokna, és gyakrabban tekintene megoldásként a füvezésre különböző helyzetekben.

(#8-as vagyok)

2018. jan. 4. 16:18
 16/22 A kérdező kommentje:

Akkor a kamillatea is? A lándzsás útifű szirup is? A ginseng kapszula is?

"A drog természetes (főként növényi, ritkán állati) eredetű gyógyszeranyagot jelent."

Mondjuk gondolom a pszichoaktív szerekre gondolsz.

Függősége pedig mindenkinek van, nálam ez nem az, ha nevetni akarok, akkor tudok enélkül is, amúgy is csak egy kis tompaságot érzek lényegében, abszolút nem vonz, inkább zavar hogy "bambulós" leszek, de ez az egyetlen, ami képes mérsékelni a fájdalmamat.

A gyógyszerek olyanok, mint a cukorka, semmit nem csinálnak, mondjuk a cataflam legalább finom az édes bevonat miatt, de ennyi.

A fogorvostól is azért félek, mert a lidocain egyszerűen nem hat semmit.

Olyan létezik, hogy valaki immunis a fájdalomcsillapítókra?

Próbáltam amúgy már mindent, nem szeretetből használom ezt, a szagát pl kifejezetten gyűlölöm, de ha bedurran a fogam, vagy hasogat a fejem, akkor szeretnék aludni, nem reggelig forgolódni.

Ha valakinek van más tippje, ami segíthet, szívesen látom, én vígan leváltanám ezt, ha találnék mást ami működik.

2018. jan. 4. 16:27
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

2018. jan. 4. 16:28
 18/22 anonim ***** válasza:
44%
Ha annyi sütnivalója nincs, hogy a problémájával orvoshoz forduljon (egy jó fogorvos pl. nem hiszem, hogy ne értené meg, ha nem hat rád a Lidocain és ne találna helyette más alkalmas szert), az inkább kizáró ok, mint pár havonta egy vicces cigi.
2018. jan. 4. 16:31
 19/22 A kérdező kommentje:

Nyilván próbáltam...

2018. jan. 4. 16:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Amíg csak engem akar a hölgy addig azt csinál amit akar 24f
2018. jan. 4. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!