Alkoholra algopiryn?
Figyelt kérdés
Ha este berúgok, és nem akarom hogy másnap fájjon a fejem, így beveszek egy fájdalomcsillapítót annak van valami hatása?2017. dec. 27. 22:21
1/9 anonim válasza:
Egy levellel vegyel be, ugy utos a hatas
2/9 anonim válasza:
Ha alkoholra gyógyszert veszel be, akkor egyrészt tönkreteszed a májadat, másrészt akár kómába is eshetsz.
Ha nem akarod, hogy fájjon a fejed, akkor minőségi italokat igyál és ne keverd őket.
3/9 anonim válasza:
Olyan mintha bedrogoznád magad.Nincs hatása annak van hatóideje.Jobb ha másnap veszed be így sem úgy sem lesz jobb.
4/9 anonim válasza:
Igyál egy liter folyadékot lefekvés előtt az italozás után. Nem fog fájni a fejed.
5/9 anonim válasza:
Nekem ez a módszer sosem jött be. Alvàs előtt èrdemes annyi vizet meginni,amennyi csak belèdfèr,így kevèsbè leszel dehidratàlt,de így sem kerûlhető el a màsnapossàg szerintem.
6/9 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Nekem sokat szokott segíteni ha beveszek egy cataflamot vagy algopyrint ivászat után, csak fáradt vagyok ivászat után, szó szerint vett másnapos nem.
Csak a pszichére ható gyógyszerekre lenne tilos alkoholt inni: antidepresszánsok, rivotril stb. (bár erre is ismerek ellenpéldát, állítólag ütős :D)
7/9 anonim válasza:
Kevés C vitamin segít a hidratálásban. Lefekvés előtt inkább azt vedd be és igyál vizet.
8/9 anonim válasza:
Én este megiszom 1-2 pohár vizet majd reggel is ahogy felkelek. Majd c vitamint veszek be meg eszek valami kenyér alapú. Kb ez után fél órára jól vagyok. Ha ennyire félsz a másnaposságtól akkor ajánlom hogy ne idd le magad.
9/9 anonim válasza:
Ivás közben igyál kávét.
Beindítja a gyomrot, hamarabb kezdi lebontani az alkoholt, kevésbé leszel másnapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!