Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elengeditek mindenhova a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elengeditek mindenhova a párotokat?

Figyelt kérdés

Sokat jár el nélkületek?

Veszekedtek mikor megy valahova?

2018. jan. 3. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az előzőek véleményét, én szeretem is mikor elmegy, összeülnek Fifázni a haverokkal, most én mit üljek ott? :D Csupa pasis dolgokról beszélnek, söröznek, játszanak, stb. Ha Ő lenne ott a csajos programokon, ő sem érezné jól magát szerintem.

Ismerem akikkel van, nagyon jó emberek a barátai, a páromba meg bízok teljesen.

Ha egészséges kapcsolatról beszélünk, amikor a barátokkal töltött idő nem megy a pároddal töltött idő rovására, meg más rovására sem, akkor szerintem teljesen természetes, kellenek néha a külön programok is. Pedig mi nem vagyunk olyan régóta együtt, legszívesebben mindig együtt lennénk, de a barátokat sem szabad elhanyagolni egyik félnek sem. :)

25N

2018. jan. 3. 12:29
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Sehova nem ENGEDEM el, mert őszintén semmi beleszólásom, hogy hova megy. Felnőtt ember basszus. Soha nem lennék olan kapcsolatban, ahol engedélyt kell kérni, ha menni akarok valahova. Nem kell összenőni, az öli meg a legjobban a kapcsolatot, ha nincs életed a másikon kívül.

De amúgy most őszintén mégis mi az a program amit meg kell neki tiltani? Mégis mi a legrosszabb amit csinálhat? Majd pont elmegy a haverokkal k.rvázni nem? Egyszerűen nem értem azokat, akik ennyire se bíznak a párjukban. Úgy se csinál hülyeséget, úgy se csal meg, úgy se tesz kárt semmiben akkor mégis mi a francnak tiltsak meg neki bármit is?

2018. jan. 3. 13:14
 13/16 omba ***** válasza:
71%

Nem szoktunk veszekedni semmin, és nem tiltjuk meg a másiknak, hogy menjen valahová. Néha aggódok miatta, nem a hűségessége miatt, de azt meg feldolgozom magamban.

Évi 3-4 alkalom, de ebben nincsenek benne a barátnős programok.

2018. jan. 3. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Felnőtt ember, oda megy, ahová akar.
2018. jan. 3. 15:10
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Elengedni? :D
2018. jan. 3. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Én vagyok kettőnk közül az eljárósabb, de sose volt ebből probléma, a lényeg, hogy az esetek túlnyomó részében egymással tudjunk aludni. Úgyis megbeszélünk mindent, ha valamit el akarna titkolni, hát egészségére.
2018. jan. 3. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!