Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt olyan kapcsolatotok, amelyben a párotok nem, vagy nem sokkal volt fizikailag erősebb nálatok?
Párommal súlyban és magasságban közel azonosak vagyunk. Ettől függetlenül elég izmos, és másfél éves küzdősportolói múltjával: ő az erősebb. Viszont pont emiatt, soha nem él vissza sem a tudásával sem az erejével.
Mindig támogatott abban, hogy én is a spotágban fenlődjek, nem kis szerepe volt neki abba, hogy oda jutottam ahová. Minden esetre versenysportolói időszakomban volt hogy nem tudott kifogni rajtam (nem mondom hogy egylő felek voltunk mert másképp értékelem ezeket a dolgokat)
De a nők előtt is ott a lehetőség hogy fejlődjenek, pl a klubom tart önvédelmi órákat is direkt "hátrányos helyzetű" közönségnek (érsd: ha alacsonyabb vagy, ha kisebb vagy az ellenfélnél akkor is legyen esélyed).
A fizikum egy dolog. De csomó olyan fogás ahol mindegy mennyi izom van rajtad vagy milyen magas vagy az ugyanúgy sérül és fáj mindenkinek
vannk
nyugodt emberek akik egyszer elktannak es 4 xer nagyobb ero lesz bennuk mint alapbol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!