Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnő kiengesztelése?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő kiengesztelése? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A multkór a barátnőm kitalálta,hogy feldobjuk sexulis életünket. Ezért eöltözőtt dominának,amikor megláttam kinevettem. Most teljsen megvan sértve,és semmit nem akar velem közösen csinálni. Mert kinevetem a programjait.

Ez azért is fura mert ez a gyerekes hozzá állás eddig igencsak távolállt tőle.

2018. jan. 2. 12:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Én 23 éves.

Barátnő 28 éves.

2018. jan. 2. 12:02
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

hát öltözz be rabszolgának...

had nevessen ő is egy jót.

2018. jan. 2. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Szexuális élet feldobásnak mit akartál? Műpéniszt a fenekedbe? Nemhogy örültél volna, hogy milyen leleményes. Hogy te mekkora paraszt vagy!
2018. jan. 2. 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Előtte jó lett volna átbeszélni mégis mi az amire gondolsz, ahelytt hogy kineveted.Értékelni kellett volna az igyekezetet.
2018. jan. 2. 14:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát ez nem volt szép tőled mindenesetre szerintem meg kellene beszélnetek a történteket.

Valószínűleg jót akart, és most megszégyenítve érzi magát, amiért kinevetted.

Próbálj meg bocsánatot kérni, mondd, hogy sajnálod, pár nap alatt csak továbblép :)

2018. jan. 2. 14:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az írásod stílusából is lerí, hogy tajparaszt vagy. Az a minimum hogy valamivel kiengeszteled.

25/F

2018. jan. 2. 14:58
 7/12 A kérdező kommentje:

Azért mondjuk megkérdezhette volna,hogy én akarom e?

Nekem teljesen jó így ami van/volt.

2018. jan. 2. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:

neked jó, neki meg lehet hogy nem.

ki akart próbálni valami újat, te meg kiröhögted? normálisan nem lehet közölni, hogy téged ez nem érdekel? vagy ha nincs kifejezetten ellenedre, akkor kipróbálni?

2018. jan. 2. 22:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Fáradt voltam,épp kiléptem a zuhany alóll és ott állt előttem "macskanőnek" öltözve nem eltrvezett reakció volt.
2018. jan. 3. 02:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Az rendben van, mindenki hibázhat. Csak ne próbáld megracionalizálni, hogy neked van igazad.
2018. jan. 3. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!